Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Χειρίσου το iPhone με ένα λουκάνικο !?!?!

Ένα λουκάνικο κάνει δουλειά!
Ένα λουκάνικο κάνει δουλειά!

Η τεχνολογία σίγουρα μας λύνει τα χέρια αλλά κάποιες φορές μας εκνευρίζει γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε απλά πράγματα. Για παράδειγμα τώρα το χειμώνα όσοι βάζουν γάντια στα χέρια τους κι έχουν iPhone θα έχουν καταλάβει ότι είναι αδύνατο να ελέγξεις τη συσκευή φορώντας γάντια.

Το iPhone διαθέτει μια οθόνη αφής τελευταίας τεχνολογία που λειτουργεί χάρη στον ηλεκτρισμό που διαπερνά το ανθρώπινο δάχτυλο. Έτσι οι χρήστες μπορούν και ελέγχουν τη συσκευή και το iPhone δεν λειτουργεί όταν ακουμπά τυχαία πάνω του ένα πλαστικό εξάρτημα ή ένα φύλλο.

Όμως αυτή η τεχνολογική καινοτομία προκαλεί πρόβλημα στους χρήστες iPhone όταν αυτοί φορούν γάντια. Το iPhone αρνείται τις εντολές τους κι έτσι είναι αναγκασμένοι να βγάζουν τα γάντια. Σε αυτό το πρόβλημα έδωσαν λύση κάποιοι Νοτιοκορεάτες χρησιμοποιώντας ένα λουκάνικο.

Αν και υπάρχουν και ειδικά αξεσουάρ για την ίδια δουλειά, οι Νοτιοκορεάτες δεν θέλησαν να αγοράσουν μια ειδική θήκη για το δάχτυλο κι έτσι χρησιμοποιούν ένα λουκάνικο για να ελέγχουν τη συσκευή.

Υπάρχουν πληροφορίες ότι το iPhone λειτουργεί άψογα και με σπαλομπριζόλα αλλά καλύτερα να χρησιμοποιείτε λουκάνικο που βοηθάει και στο θέμα της φορητότητας.

http://new.e-go.gr

Related Posts with Thumbnails