Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Basket: Η πιο αστεία... χαμένη βολή της 10ετίας!

Ο Μπράντι Μόρνινγκσταρ εκτελεί με ποσοστό 75% βολές τη φετινή σεζόν στο κολεγιακό πρωτάθλημα, όμως στην αναμέτρηση της ομάδας του, Κάνσας Τζέιχοκς, απέναντι στο Τέξας (νίκη με 80-68 για την πρώτη) όχι μόνο δεν πέτυχε κάποιο πόντο από τη "γραμμή της φιλανθρωπίας" αλλά έθεσε υποψηφιότητα για την... πιο άσχημα εκτελεσμένη ελεύθερη βολή στην ιστορία του αθλήματος!


Μπορεί ο ο προπονητής των Τζέιχοκς, Μπιλ Σελφ, να τον εμπιστεύτηκε αντί του Κόουλ Άλντριχ που έπρεπε κανονικά να εκτελέσει τη βολή (πήρε όμως τεχνική ποινή και αποβλήθηκε με πέντε φάουλ), όμως ο Μόρνινγκσταρ μάλλον τον απογοήτευσε: αρχικά η μπάλα του γλίστρησε μέσα από τα χέρια και στη συνέχεια κατάφερε να κάνει το σουτ εκτός ισορροπίας στέλνοντας τη μπάλα στη στεφάνη...

"Η μπάλα ήταν βρεγμένη και γλίστρησε προς τα πάνω. Ήμουν τόσο μπερδεμένος. Θα μπορούσα να την είχα πιάσει αφού αυτή άρχισε να κατεβαίνει αλλά φοβόμουν ότι θα πατήσω τη γραμμή. Προσπάθησα να κάνω ένα τζαμπ-σουτ έτσι ώστε να μην πατήσω τη γραμμή.
Αισθάνθηκα αρκετά ανόητος. Αργότερα στα αποδυτήρια γελάσαμε με αυτή τη φάση", δήλωσε το "θύμα" της υπόθεσης, με τον Μπιλ Σελφ να βλέπει την χιουμοριστική πλευρά της υπόθεσης: "Η αλλαγή που έκανα ήταν έξυπνη. Αυτή η φάση θα είναι στο τοπ-10 του ESPN για τους επόμενους έξι μήνες..."


www.sport24.gr
Related Posts with Thumbnails