Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

UFO : Οι εξωγήινοι μας κοιτούν κατά πρόσωπο


Βρετανός επιστήμονας υποστηρίζει ότι είναι πολύ πιθανό οι εξωγήινοι να μας κοιτούν κατά πρόσωπο, αλλά εμείς να μην μπορούμε να το αντιληφθούμε.

Δεν πρόκειται για κάποιον τρελό επιστήμονα με πολλή φαντασία, αλλά για τον λόρδο Μάρτιν Ρις, επικεφαλής αστρονόμο τη χώρας και πρόεδρο ενός από τα πλέον αξιοσέβαστα επιστημονικά ιδρύματα στον κόσμο, της Βασιλικής Εταιρείας της Βρετανίας.

Ο λόρδος Ρις προέβη στην παραπάνω δήλωση, λίγες μέρες μετά τη διοργάνωση στη Βρετανία, της πρώτης διεθνούς συνδιάσκεψης για τη δυνατότητα εξωγήινης ζωής με τίτλο "Η ανίχνευση εξωγήινης ζωής και οι συνέπειες για την επιστήμη και την κοινωνία".

"Μπορεί να μας κοιτάζουν κατά πρόσωπο και απλώς να μην τους αναγνωρίζουμε. Το πρόβλημα είναι ότι ψάχνουμε για κάτι που μοιάζει πολύ με μας, υποθέτοντας ότι τουλάχιστον έχουν παρόμοια μαθηματικά και τεχνολογία", σημείωσε.

Ο κορυφαίος επιστήμονας δηλώνει ότι είναι μπορεί να υπάρχει ζωή και νοημοσύνη που δεν μπορούμε καν να διανοηθούμε, με τον ίδιο τρόπο που ένας χιμπατζής δεν μπορεί να καταλάβει την κβαντική θεωρία.   

Βεβαίως υπάρχει και η άλλη άποψη, που δεν αμφισβητεί την ύπαρξη των εξωγήινων, αλλά τη δυνατότητά τους να ανακαλύψουν τον πλανήτη μας (!)

Στην πρόσφατη συνδιάσκεψη της Βασιλικής Εταιρίας, ο αμερικανός επιστήμων Φράνσις Ντρέικ, γνωστός "κυνηγός" εξωγήινων στον κόσμο και συνιδρυτής του γνωστού προγράμματος αναζήτησης εξωγήινων σημάτων SETI.

Όπως είπε, η δορυφορική και ψηφιακή "επανάσταση" των τελευταίων δεκαετιών ουσιαστικά κάνει σταδιακά τον πλανήτη μας αόρατο στους εξωγήινους, μειώνοντας δραματικά την εκπομπή των γήινων ραδιοσημάτων προς το διάστημα και έτσι απομακρύνεται το ενδεχόμενο να έχουμε επισκέψεις από άλλα αστρικά συστήματα.

sport24

Η Γερμανική Ψηφιακή Βιβλιοθήκη του 21ου αιώνα (Deutsche Digitale Bibliothek)



Η Γερμανική Ψηφιακή Βιβλιοθήκη(Deutsche Digitale Bibliothek) έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια με την οποία αποσκοπεί στο να εισάγει στο διαδίκτυο και να κάνει προσιτά για όλους τους χρήστες, εκατομμύρια βιβλία, εικόνες αλλά και ήχους.
Στο φιλόδοξο σχέδιο, που από πολλούς χαρακτηρίζεται ως το αντίπαλο δέος του «Google Books», αναμένεται να συμβάλουν στη ψηφιοποίηση των πολιτιστικών αρχείων τους περισσότερες από 30.000 βιβλιοθήκες, μουσεία και άλλες πηγές αρχείων.
Η διαδικασία ψηφιοποίησης έχει ξεκινήσει ήδη και γίνεται από το «Nibelungenlied», ένα ρομπότ τεχνητής νοημοσύνης το οποίο «σαρώνει» και φωτογραφίζει τις σελίδες των βιβλίων προτού εισάγει τα στοιχεία στο λειτουργικό σύστημα.
Μέχρι στιγμής στο Κέντρο Ψηφιοποίησης του Μονάχου της Βαυαρικής Κρατικής Βιβλιοθήκης (Munich Digitization Center of the Bavarian State Library), έχουν σκαναριστεί περίπου 45.000 δουλείες.
Η πρώτη δοκιμαστική εκδοχή της Deutsche Digitale Bibliothek, αναμένεται να λειτουργήσει στο διαδίκτυο και θα αφορά μια «περιορισμένη ομάδα από χρήστες» σύμφωνα με το διευθυντή της Εθνικής Γερμανικής Βιβλιοθήκης στη Φρανκφούρτη, Ute Schwens.
Από την άλλη πλευρά ο Rolf Griebel, Γενικός Διευθυντής της Βαυαρικής Κρατικής
Βιβλιοθήκης αν και τάσσεται υπέρ του σχεδίου εκφράζει και κάποιες ανησυχίες για το χρόνο που θα χρειαστεί αλλά και το αν θα γίνει σωστά η όλη διαδικασία.
Μάλιστα κάνει λόγο και για τον τρόπο που θα χρηματοδοτηθεί η όλη προσπάθεια η οποία σύμφωνα με τους ειδικούς αναμένεται να ξεπεράσει τα 165 εκατομμύρια ευρώ, αν αναλογιστεί κανείς αναμένεται να σκαναριστούν 5,5 εκατομμύρια βιβλία με το κόστος της διαδικασίας να ανέρχεται από 70 έως 140 ευρώ για το καθένα.
Παρόμοια προσπάθεια έχει ξεκινήσει και από τους Γάλλους οι οποίοι τον προηγούμενο μήνα ανακοίνωσαν σχέδιο της γαλλικής κυβέρνησης να ψηφιοποιήσει τη μεγάλη λογοτεχνική κληρονομιά της χώρας.
Την πρωτοπορία μέχρι στιγμής έχει η Google η οποία έχει ήδη ψηφιοποιήσει πάνω από 10 εκατομμύρια βιβλία. Κίνησης πάντως που έχει προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις από συγγραφείς και εκδότες, κυρίως για τα πνευματικά δικαιώματα των βιβλίων.


Πηγή: Spiegel       tvxs.gr

Πέντε χρόνια ζωής για τη Whitney Houston !!!!!!

Mε την ελπίδα ότι είναι η μεγαλύτερη ανακρίβεια που διαβάσαμε τελευταία απο το χώρο της showbiz, αναπαράγουμε την είδηση που έκανε το γύρο του κόσμου σε λίγες ώρες... Η αμερικάνικη ψ ισχυρίζεται ότι η Whitney Houston είναι πολύ κοντά στον θάνατο...
Η 45χρονη και απολυτα λατρεμένη τραγουδίστρια ακύρωσε τη συναυλία της στο  New Plymouth την περασμένη βδομάδα, σημάδι πολύ κακό για όσους την ξέρουν που αμέσως μίλησαν για επιστροφή της στις απαγορευμένες ουσίες...

Πέντε χρόνια ζωής για τη Whitney...

Η ντίβα κατέρρευσε μετά από ένα συνδυασμό κοκαινης και αλκοόλ, κατά τη διάρκεια της παγκοσμιας περιοδείας της -γράφει η εφημερίδα-, περιοδεία την οποία πραγματοποιεί μετά απο πολλές και μεγάλες μάχες (προσωπικές, επαγγελματικές και υγείας),δέκα ολόκληρα χρόνια μετά την τελευταία φορά που εμφανίστηκε ζωντανά στη σκηνή.



Τον περασμένο Σεπτέμβρη σε μία συγκλονιστική συνέντευξη στην Oprah Winfrey η καλλιτέχνις ομολόγησε τον εθισμό της αλλά και την κακοποίηση που υπέστη από τον Bobby Brown, περιεγραψε την κατάσταση στην οποία ζούσε με το σύζυγό της, τις απεγνωσμένες προσπάθειες για απεξάρτηση, για διαζύγιο, για μία καλύτερη ζωή..

Πέντε χρόνια ζωής για τη Whitney...

Το άρθρο της National Enquirer της δίνει πέντε χρόνια ζωής.. Περιγράφει μία ιδιαίτερα κλονισμένη κατάσταση υγείας και τονίζει πως οι δικοί της την εκλιπαρούν να σταματήσει και να επιστρέψει σπίτι της να ξεκουραστεί...

Εκκρεμούν οι συναυλίες της στην Αυστραλία...
  το βίντεο είναι από την εμφάνιση της Whitney στη Σεούλ.


v4.e-go.gr

Το έξυπνο κινητό σας μπορεί να σας κατασκοπεύει ..... smartphone

Καθώς τα έξυπνα κινητά τηλέφωνα γίνονται συνεχώς πιο ισχυρά, καθίστανται και πιο ευάλωτα σε ολοένα πιο εξελιγμένες επιθέσεις από χάκερ κάθε είδους. Αμερικανοί ερευνητές από το πανεπιστήμιο Rutgers του Νιού Τζέρσι έκαναν ειδική επίδειξη δημοσίως, αποδεικνύοντας πόσο εκτεθειμένες είναι οι συσκευές σε κακόβουλο λογισμικό.


Στη συγκεκριμένη περίπτωση της επίδειξης, υπό τον καθηγητή πληροφορικής Λίβιου Άϊφτοντ, σύμφωνα με το Live Science, η απειλή προερχόταν από ένα malware πρόγραμμα τύπου rootkit, ανάλογο με αυτά που, εδώ και δύο δεκαετίες περίπου, «μολύνουν» τους υπολογιστές.
  
Tα σημερινά έξυπνα κινητά ουσιαστικά είναι κινητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, «τρέχοντας» συχνά τα ίδια λειτουργικά συστήματα με αυτά των κανονικών Η/Υ, με συνέπεια να είναι εξίσου ευάλωτα σε κυβερνο-επιθέσεις. Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με τους ειδικούς, τα έξυπνα κινητά είναι ακόμα πιο επικίνδυνα, επειδή οι χρήστες τα κουβαλάνε συνεχώς μαζί τους, πράγμα που επιτρέπει στους χάκερ να «κρυφακούνε» ακόμα και τις πιο προσωπικές στιγμές των χρηστών, πέρα φυσικά από το «συλλέγουν» κάθε είδους προσωπικά δεδομένα (οικονομικά κλπ)..
  
Όπως έδειξαν οι αμερικανοί ερευνητές, το μικρόφωνο ενός έξυπνου κινητού μπορεί να ενεργοποιηθεί εξ αποστάσεως (με τη βοήθεια του ιού) επιτρέποντας σε κάποιον να ακούει το παραμικρό που γίνεται γύρω από τον χρήστη (τι λέει, τι κάνει κ.λπ.). Μια άλλη επίθεση αξιοποιεί το δέκτη GPS και επιτρέπει στον χάκερ να εντοπίζει που ακριβώς βρίσκεται ο χρήστης και τι κάνει (αν π.χ. οδηγεί). Φυσικά, ο χάκερ μπορεί να αξιοποιήσει ταυτόχρονα και τα δύο (μικρόφωνο και δέκτη GPS), για να έχει πλήρη εικόνα της κατάστασης του χρήστη!
  
Έτσι, ένας χάκερ μπορεί να «βρεθεί», για παράδειγμα, σε μια εμπιστευτική επιχειρηματική συνάντηση ή συνεδρίαση διοικητικού συμβουλίου και να υποκλέψει πολύτιμα εμπορικά μυστικά. Κάτι ανάλογο θα μπορούσε, εννοείται, να συμβεί σε πληθώρα άλλων συναντήσεων όπου ο χρήστης έχει μαζί του το έξυπνο κινητό του (π.χ. στον χώρο της πολιτικής ή των αυστηρά διαπροσωπικών σχέσεων του).
  
«Στο μέλλον, όταν τα έξυπνα κινητά θα βρίσκονται παντού και ο καθένας θα τα κουβαλά παντού, μπορεί να αποδειχτούν ιδιαίτερα επικίνδυνα», προειδοποίησαν οι ερευνητές.

Όπως τονίζουν, οι χάκερ μπορεί να ενεργοποιούν εξ αποστάσεως τις πιο ενεργοβόρες εφαρμογές του έξυπνου κινητού και έτσι να εξαντλούν γρήγορα την μπαταρία του και να το αχρηστεύουν. Με τον τρόπο αυτό, όταν πια το καταλάβει ο χρήστης ότι παρακολουθείται θα είναι πια αργά...
  
Οι Αμερικανοί ειδικοί είπαν ότι δεν επιθυμούν να τρομάξουν τους χρήστες αλλά να τους παρακινήσουν να πάρουν τα μέτρα τους, για παράδειγμα να μην το έχουν μαζί τους σε «ευαίσθητες» συναντήσεις.

Επίσςη, κρούουν κώδωνα κινδύνου για τους κάθε είδους αρμόδιους προκειμένου να υψώσουν εγκαίρως «τείχη κυβερνο-άμυνας».
  
Οι ερευνητές ξεκαθάρισαν ότι το οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα για έξυπνα κινητά μπορεί να παραβιαστεί με λίγη προσπάθεια παραπάνω, ώστε να «φυτευτεί» ένας ιός σε αυτό και μάλιστα από άτομα με μέση γνώση σε υπολογιστές. 

enet.gr

Στα τέλη Μαρτίου οι ανακοινώσεις για τις κάρτες Fermi



Τις τελευταίες ημέρες είχε αναπτυχθεί μια έντονη φημολογία που έφερε την Nvidia έτοιμη να κάνει τις επίσημες ανακοινώσεις για το ντεμπούτο των GPUs νέας γενιάς που ετοιμάζει εδώ και αρκετό καιρό. Η Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου είχε χαρακτηριστεί από τους οπαδούς της Nvidia ως ορόσημο για το χώρο των καρτών γραφικών, ωστόσο η πολυπόθητη ανακοίνωση δεν ήρθε ποτέ.
Όπως ανακοίνωσε η Nvidia μέσω του Twitter, οι νέες GeForce GTX 480 και GTX 470 θα κυκλοφορήσουν στις 26 Μαρτίου. Στο ίδιο tweet, η Νvidia ζητά συγνώμη για τη σύγχυση που προκλήθηκε σχετικά με τις κάρτες GF100. Προφανώς, κάτι δεν πήγε καλά στον προγραμματισμό δημοσίων σχέσεων και marketing της εταιρείας, με αποτέλεσμα να καλλιεργηθεί η εντύπωση ότι οι Fermi θα κυκλοφορήσουν μέσα στο Φεβρουάριο.
Τα ακριβή τεχνικά χαρακτηριστικά των νέων καρτών δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα από την Nvidia, ωστόσο γνωρίζουμε σίγουρα ότι θα υποστηρίζουν τις τεχνολογίες DirectX 11 and OpenGL 3.

Πηγή: Pc Magazine   κ pathfinder.gr

Άρχισαν οι αποστολές των επεξεργαστών Magny-Cours



Πριν από μία περίπου εβδομάδα, γράφαμε για έναν high-end server που εμφανίστηκε στο eBay και προκάλεσε αίσθηση με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά. Συγκεκριμένα, ο server εμφανίστηκε να είναι εξοπλισμένος με ένα μοντέλο από τους ολοκαίνουργιους 12πύρηνους επεξεργαστές Magny-Cours της AMD, οι οποίοι δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί επισήμως από την εταιρεία.
Η διαρροή αυτή υποχρέωσε την AMD να δώσει κάποιες πρώτες πληροφορίες για την παραγωγή των νέων επεξεργαστών. Ο John Fruehe, υπεύθυνος του τμήματος server/workstation της εταιρείας, δήλωσε ότι η παραγωγή των 12πύρηνων επεξεργαστών έχει ξεκινήσει από τον Ιανουάριο και τα πρώτα κομμάτια έχουν ήδη αρχίσει να αποστέλονται σε επιλεγμένους συνεργάτες.
Η μάχη στο χώρο των high-end CPUs για servers ζεσταίνεται για τα καλά, με τους κορυφαίους κατασκευαστές να παρουσιάζουν προϊόντα που υπόσχονται να ανεβάσουν σημαντικά τον πήχη. Εκτός από τους 12πύρηνους Magny-Cours της AMD, έχουμε και τις πρόσφατες ανακοινώσεις των IBM και Intel για τους Power7 και Tukwila, αντίστοιχα. Οι εξελίξεις αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς μέσα στο 2011 η AMD θα κάνει το πέρασμα στους 16πύρηνους επεξεργαστές με την αρχιτεκτονική Interlagos.


Πηγή: Pc Magazine  k pathfinder.gr

Gourmet Traveller : Έκδοση «ύμνος» για την Ελλάδα


 

Αφιερωμένο στην Ελλάδα είναι το τεύχος Μαρτίου του αυστραλιανού περιοδικού «Gourmet Traveller».
Το σούπερ πολύχρωμο αφιέρωμα του περιοδικού που, αποτελεί ύμνο για την Ελλάδα και τα αξιοθέατά της, συμπεριλαμβάνει ελληνικές συνταγές, προτάσεις για διακοπές, ενώ παρουσιάζει και πολυτελέστατες ξενοδοχειακές μονάδες σε τουριστικούς παράδεισους της πατρίδας μας.
Στην πολυσέλιδη έκδοση, μεταξύ άλλων, διάσημοι ομογενείς της Αυστραλίας, καταγράφουν τις εμπειρίες τους στην Ελλάδα και προτείνουν στους αναγνώστες γευστικές, αλλά και πολιτιστικές, εμπειρίες που οι ίδιοι ξεχώρισαν ταξιδεύοντας στην πατρίδα.

ANT1

Άθλιο δημοσίευμα του Γερμανικού Περιοδικού FOCUS κρύβει τη μεγάλη αλήθεια

 

 

Το άθλιο δημοσίευμα του Γερμανικού Περιοδικού FOCUS κρύβει τη μεγάλη αλήθεια

για τις τεράστιες ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

που αγγίζουν το 1/3 του συνολικού Δημοσίου Χρέους μας, ενώ είναι σχεδόν 3πλάσιες από το επάρατο έλλειμμα!

Μάθε περισσότερα! Μάθε τα Δίκαιά μας!

Δες Βίντεο και αναλυτική κατάσταση των Γερμανικών οφει...λών προς την Ελλάδα

από τον 1ο και 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο!

Μάθε για τις φοβερές Γερμανικές Καταστροφές κατά της Ελλάδας και της Οικονομίας μας!

Μάθε για τους 800.000 Έλληνες Νεκρούς που προκάλεσε η Γερμανία στην Ελλάδα!

Για τη Γενοκτονία της Κατοχής!

Αν Νοιάζεσαι!

Αν σε δένει κάτι ακόμη με τον τόπο που έλαμπε πάντα στην Οικουμένη, ώσπου τον τύλιξε η γερμανική μέγγενη...

www.NOIAZOMAI.net

internet : Το ίντερνετ μας κάνει έξυπνους ή χαζούς ;


Το θέμα διχάζει, το ίντερνετ μας κάνει έξυπνους ή χαζούς;
Το θέμα διχάζει, το ίντερνετ μας κάνει έξυπνους ή χαζούς;


Πιο έξυπνους θα μας κάνει το διαδίκτυο τα επόμενα 10 χρόνια σύμφωνα με διαδικτυακή έρευνα που πραγματοποίησε το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας σε συνεργασία με τον ογρανισμό Pew Internet and American Life project.
3 στους 4 απάντησαν ότι η χρήση του διαδικτύου αυξάνει την ανθρώπινη νοημοσύνη ενώ 2 στους 3 πιστεύουν ότι το ίντερνετ έχει προάγει την ικανότητα να διαβάζουμε, να γράφουμε και να επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα.
Ωστόσο 21% των χρηστών απάντησε ότι το ίντερνετ έχει αντίστροφα αποτελέσματα και ότι μειώνει το IQ όσων το χρησιμοποιούν πολύ.
Η έρευνα που πραγματοποιήθηκε μέσω διαδικτύου απευθύνθηκε σε επιστήμονες, συμβούλους, επιχειρηματίες, συγγραφείς και υπευθύνους τεχνολογικών εταιρειών. 

v4.e-go.gr

Cartoon : Παλεύοντας με τέρατα

Καλόγεροι ... μερικής απασχόλησης

Μοναστήρι κοντά στη Βιέννη, προσφέρει στους άνδρες την ευκαιρία να γίνουν μοναχοί για μία εβδομάδα ενώ αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο... πρόσληψης.


Οι Φραγκισκανοί του μοναστηριού στην αυστριακή πόλη, Maria Enzersdorf, που λειτουργεί από τον 15ο αιώνα, ανοίγουν τις πόρτες τους στον κόσμο, καθώς έχουν ανάγκη προσωπικό.
Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να εργαστούν και να προσευχηθούν μαζί με τους μοναχούς. Οι Φραγκισκανοί υποστηρίζουν ότι θέλουν να παρέχουν στους πολίτες μια ρεαλιστική εικόνα της ζωής του μοναχού και ότι αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο "πρόσληψης" για άνδρες ηλικίας μέχρι 40 ετών.
Το σύστημα, αυτό, που είναι δωρεάν, ξεκίνησε τον Οκτώβριο του περασμένου έτους και έκτοτε, σύμφωνα με τον ιερέα, τρεις άνθρωποι εξετάζουν τώρα το ενδεχόμενο να γίνουν μοναχοί. 

enet.gr

Τον έδιωξαν από την πτήση λόγω ... βρώμας



"Όσοι ταξιδεύουν με το αεροπλάνο καλούνται πολλές φορές να αντιμετωπίσουν ανυπάκουους συνταξιδιώτες, υπερβολικά ομιλητικούς και διάφορα άλλα είδη, που κάνουν την πτήση τους ακόμα πιο κουραστική."

Πλέον, έρχεται να προστεθεί και μία νέα κατηγορία ανυπόφορων συνταξιδιωτών: οι δύσοσμοι.

H καναδέζικη αεροπορική εταιρεία Jazz Air αναγκάστηκε τον περασμένο μήνα να απαγορεύσει σε έναν επιβάτη να ταξιδέψει, λόγω της έντονης μυρωδιάς που έβγαζε το σώμα του.

«Οι επιβάτες άρχισαν να μουρμουρίζουν και να τον κοιτάνε,» δήλωσε μία γυναίκα που καθόταν κοντά του. «Η κατάσταση ήταν ανυπόφορη.»

Ο άνδρας, αμερικανικής υπηκοότητας, ταξίδευε για το νησί Prince Edward.

Ο εκπρόσωπος της Jazz Air, Manon Stuart, επιβεβαίωσε πως ένας επιβάτης αποβιβάστηκε από το αεροπλάνο, αλλά δεν έδωσε περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το άτομο ή τον λόγο για τον οποίο του ζητήθηκε να αποβιβαστεί, επικαλούμενος το προσωπικό απόρρητο.

«Για την εταιρεία μας, η ασφάλεια και η άνεση των επιβατών και του πληρώματος είναι πρώτη προτεραιότητα. Επομένως, οποιαδήποτε κατάσταση, που θέτει σε κίνδυνο είτε την ασφάλεια είτε την άνεση, λαμβάνεται σοβαρά υπόψη και, υπό αυτές τις συνθήκες, το πλήρωμα ενεργεί για το βέλτιστο συμφέρον της πλειονότητας των επιβατών,» δήλωσε ο ίδιος.

«Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε πως το πλήρωμα της εταιρείας μας καταβάλλει την καλύτερη δυνατή προσπάθεια για να επιλύσει μία κατάσταση, προτού να δημιουργηθεί πρόβλημα. Δυστυχώς, σε κάποιες περιπτώσεις, το πλήρωμα αναγκάζεται να αποβιβάσει κάποιους επιβάτες.»

Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη αεροπορική εταιρεία, όπως και οι περισσότερες, δεν έχουν κάποια συγκεκριμένη πολιτική που να σχετίζεται με τη δυσοσμία του σώματος.

CNN    k   pathfinder.gr
Related Posts with Thumbnails