Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Υπογράψτε να φορολογηθεί και η εκκλησία!




Ας προβάλουν όλα τα blog που σέβονται τον εαυτό τους το ίδιο θέμα, ας αναρτηθεί παντού το “Φορολογείστε την Εκκλησία“, ας γίνει ένα από τα θέματα της επικαιρότητας…


Η συναίνεση έχει και τα όριά της, τα σκάνδαλα όλα με συναίνεση των δύο κομμάτων εξουσίας έγιναν και τώρα θα τα περάσουν από… Εξεταστικό Σουρωτήρι.


Μερικοί από αυτούς που μας ζητούν συναίνεση, τώρα ζητούν και το μεδούλι μας.


Είναι πολλά τα δισεκατομμύρια (που φάγαμε μαζί) Άρη.


Υπογράφουμε εδώ: http://www.petitiononline.com/taxchu/petition.html


Πηγή: http://roides.wordpress.com/


Δείτε επίσης το ρεπορτάζ του tvxs.gr «ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ: Να πληρώσει η Εκκλησία!»

Mercedes φτιαγμένη απο λευκόχρυσο!

ΣΤΟ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ

Η Κρίση μπορεί να έχει χτυπήσει όλο τον κόσμο αλλά κάποιοι όχι μόνο δεν έχουν νιώσει τίποτα αλλά χωρίς κανένα δισταγμό κάνουν απίστευτες , άχρηστες, σπατάλες μόνο και μόνο για να επιδείξουν τον πλούτο τους. Για ποιον άλλο λόγο θα έκανε ειδική παραγγελία ο δισεκατομμυριούχος απο το Αμπου Ντάμπι αυτήν την Mercedes SLR απο λευκόχρυσο;








Share on Facebook













http://troktiko.blogspot.com/2010/02/mercedes_08.html

Πόσους πραγματικούς φίλους έχεις στο Facebook;

Την έννοια «φίλος» έχει αλλοιώσει το Facebook καθώς οι περισσότεροι χρήστες έχουν πάνω από 300 φίλους. Ωστόσο οι επιστήμονες ισχυρίζονται ότι η κοινωνικοποίηση έχει όρια.

Σύμφωνα με Βρετανούς επιστήμονες ακόμα κι αν κάποιος χρήστης έχει 5.000 φίλους ο ανθρώπινος εγκέφαλος μπορεί να διαχειριστεί μέχρι 150 φίλους.

Η μελέτη του καθηγητή εξελικτικής ανθρωπολογίας του πανεπιστημίου της Οξφόρδης Ρόμπιν Ντένμπαρ έδειξε ότι ο εγκέφαλος θέτει ένα όριο στην κοινωνικοποίηση που φτάνει τους 150 φίλους ανεξάρτητα από το πόσο κοινωνικός είναι κάποιος.

Ο αριθμός αυτός ισχύει και στην περίπτωση του Facebook καθώς ο άνθρωπος μπορεί να διατηρεί έναν κύκλο φίλων 150 ανθρώπων, όπως άλλωστε και στην πραγματική ζωή.

Σύμφωνα με τον επιστήμονα οι γυναίκες είναι καλύτερες στις ψηφιακές φιλίες ενώ οι άντρες αναζητούν περισσότερο την φυσική επαφή. Επιπλέον υπάρχει το φαινόμενο οι άνθρωποι να εθίζονται στις φιλίες του Facebook και να αναζητούν όλο και μεγαλύτερες δόσεις «φίλων» ώστε να δείχνουν δημοφιλείς και επιτυχημένοι.

http://new.e-go.gr/tech/article.asp?catid=6424&subid=2&pubid=7030317

Τέλος η συνεργασία Facebook - Microsoft

Μόνο του θα αναζητήσει έσοδα το Facebook αφήνοντας πίσω τη Microsoft.

Σταματά η συνεργασία του Facebook με τη Microsoft σε διαφημιστικό επίπεδο καθώς το Facebook αποφάσισε να λάβει το ίδιο τον έλεγχο του διαφημιστικού χώρου στο site.

Μέχρι σήμερα η Microsoft έχει αποκλειστική συνεργασία με το Facebook στο κομμάτι της αναζήτησης αλλά και στη διάθεση του διαφημιστικού χώρου του μεγαλύτερου ηλεκτρονικού κοινωνικού δικτύου.

Η Microsoft θα συνεχίσει να διαθέτει διαφημιστικό χώρο για το Facebook ενώ τώρα το Facebook αναλαμβάνει τις ευθύνες του για να βρει έσοδα.

Παρά την τεράστια επιτυχία και την αναγνωρισιμότητα τα έσοδά του παραμένουν σε χαμηλά επίπεδα.

Η ομάδα του Facebook προσπαθεί να επικεντρωθεί τώρα στην ρευστοποίηση της επιτυχίας, γεγονός που σημαίνει ότι θα δούμε αρκετές διαφημίσεις στο νέο Facebook που ήδη λανσάρεται στους χρήστες.

Η Microsoft συνεχίζει να είναι μέτοχος στο Facebook καθώς επένδυσε το 2007 240 εκατομμύρια δολάρια για το 1.6% του site.

http://new.e-go.gr/tech/article.asp?catid=7386&subid=2&pubid=7204281

Το πρόβλημα με το Λίθιο

Οι καλύτερες θεωρίες που διαθέτουμε για τις απαρχές του σύμπαντος υποθέτουν για το ποια άτομα δημιουργήθηκαν στα πρώτα πέντε λεπτά μετά από τη Μεγάλη Έκρηξη. Οι υπάρχουσες ποσότητες Υδρογόνου και Ήλιου ταιριάζουν τέλεια στη θεωρία, τόσο καλά, που οι κοσμολόγοι ισχυρίζονται πως αυτό είναι το καλύτερο στοιχείο που διαθέτουμε σχετικά με τη θεωρία της Μεγάλης Έκρηξης. Τα πράγματα δεν είναι ωστόσο και τόσο καλά για το τρίτο στοιχείο, το Λίθιο.
Όταν μετράμε τα άτομα Λιθίου που βρίσκονται στους αστέρες, υπάρχει μόνο το ένα τρίτο από την ποσότητα του ισοτόπου 7 του Λιθίου που θα έπρεπε να υπάρχει. Ένα άλλο ισότοπο, το Λίθιο 6, βρίσκεται σε μεγαλύτερη αφθονία από όση θα έπρεπε: ίσως υπάρχει 1000 φορές περισσότερο.
Κάτι λοιπόν στη Μεγάλη Έκρηξη δεν ταιριάζει. Είναι αυτό ένα σοβαρό πρόβλημα; Ναι, λέει ο Gary Steigman του Πανεπιστημίου του Ohio στο Columbus, αλλά η ασυμβατότητα αυτή δεν είναι μοιραία για τη θεωρία. Υπάρχουν πάρα πολλές επιτυχίες της κοσμολογίας της Μεγάλης Έκρηξης για να ταρακουνηθεί από αυτά τα προβλήματα που σχετίζονται με το Λίθιο, δηλώνει. Κάποιοι άλλοι όμως διαφωνούν. Το πρόβλημα του Λιθίου είναι ένας από τους πολύ λίγους υπαινιγμούς για το ότι πιθανόν να υπάρχει πρόβλημα με τη θεωρία της μεγάλης έκρηξης, λέει ο Jonathan Feng του Πανεπιστημίου Irvine στην Καλιφόρνια.
Ένα πράγμα για το οποίο καθένας συμφωνεί είναι πως τα πράγματα πηγαίνουν ακόμα χειρότερα. Το πρόβλημα με το Λίθιο 7 είναι πιο σόβαρο παρά ποτέ, λέει ο Joseph Silk του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης. Βελτιωμένες παρατηρήσεις σε αστέρες υποδηλώνουν ότι περιέχουν ακόμα πιο λίγο Λίθιο 7 από όσο είχαμε πριν υποθέσει. Το χάσμα μεταξύ πρόβλεψης και παρατήρησης έχει μεγαλώσει, λέει ο Steigman.
Τι συμβαίνει λοιπόν; Το πρόβλημα με το Λίθιο 6 ίσως να είναι ένα θέμα μετρήσεων: είναι δύσκολο να διακριθούν οι ποσότητες του στοιχείου αυτού παρατηρώντας το φως από τους αστέρες. Η έλλειψη του Λιθίου 7 μπορεί να οφείλεται σε καταστρεπτικές διαδικασίες μέσα στα αστέρια, αλλά δεν υπάρχει ομοφωνία σχετικά με το ποιες θα μπορούσαν να είναι αυτές οι διαδικασίες. Άλλοι προτείνουν ότι η ασυμφωνία με το Λίθιο 7 πιθανόν να σχετίζεται με τη σκοτεινή ύλη. Θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον να δούμε τι θα μάθουμε σχετικά με αυτό το ζήτημα όταν ξεκινήσει η λειτουργία του επιταχυντή στο Cern, λέει ο Feng.

http://tech.pathfinder.gr

Φωτίζοντας τις λεωφόρους με τη δύναμη του ανέμου


Καθώς όλο και περισσότεροι επιλέγουν το αυτοκίνητο ως το βασικό μέσο μεταφοράς, παρά τους εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης, οι οποίοι θα ήταν λιγότεροι επιζήμιοι για το περιβάλλον, μια καινοτόμος «πράσινη» εφεύρεση επιβεβαιώνει την παράφραση μιας λαϊκή ρήσης. «Όταν ο άνθρωπος δεν πάει προς την οικολογία, η οικολογία πάει στον άνθρωπο».

Η πράσινη τεχνολογία του μέλλοντος με την ονομασία “Turbine Light” δίνει τη λύση στο δαπανηρό και ενεργοβόρο φωτισμό των αυτοκινητοδρόμων, χρησιμοποιώντας απλά τη δύναμη του ανέμου. Και αν ο άνεμος κοπάσει; Ουδέν πρόβλημα. Το “Turbine Light” φορτίζει με ενέργεια από τη δύναμη του αέρα που δημιουργείται καθώς τα αυτοκίνητα περνούν με ταχύτητα κοντά στις κολόνες των φώτων του δρόμων.

Τα «Turbine Light» συμμετέχει στον διεθνή διαγωνισμό Greener Gadgets Competition που διοργανώνεται στη Νέα Υόρκη στα τέλη Φλεβάρη. Μπορείτε να δείτε κάποιες από τις άλλες ενδιαφέρουσες συμμετοχές στο διαγωνισμό στην παρακάτω διεύθυνση.
http://www.news247.gr/a/5!119170

Share on Facebook

Η μπίρα κάνει καλό .. στα οστά!


Οι λάτρεις της μπίρας βρήκαν επιτέλους μια καλή δικαιολογία για να πιουν άλλο ένα ποτηράκι: η μπίρα βοηθά τα οστά να διατηρούνται γερά, σύμφωνα με μια μελέτη του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας.

Η μπίρα, σύμφωνα με τους επιστήμονες, είναι πλούσια σε πυρίτιο και μπορεί να βοηθά στην πρόληψη της οστεοπόρωσης αφού το πυρίτιο είναι ουσιώδες στοιχείο για την πυκνότητα των οστών.

Οι ερευνητές εξέτασαν 100 μάρκες μπίρας και έλεγξαν την...

περιεκτικότητά τους σε πυρίτιο ανάλογα με το είδος και την προέλευσή τους. Η μελέτη, που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Journal of the Science of Food and Agriculture (Επιθεώρηση της Επιστήμης των Τροφίμων και της Γεωργίας), κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η περιεκτικότητα της μπίρας σε πυρίτιο κυμαίνεται από τα 6,4 μέχρι τα 56,5 χιλιοστόγραμμα ανά λίτρο. Η μέση πρόσληψη πυριτίου σε καθημερινή βάση από τα τρόφιμα κυμαίνεται μεταξύ 20-50 χιλιοστόγραμμων.

Οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι οι μπίρες τύπου pale ale ("αφροζύμωτη") έχουν την υψηλότερη περιεκτικότητα σε πυρίτιο ενώ οι μπίρες χωρίς αλκοόλ, οι ελαφρές λάγκερ και οι μπίρες από σιτάρι τη χαμηλότερη.

Ο ερευνητής Τσαρλ Μπάμφορθ είπε πάντως στους δημοσιογράφους να μην πάρουν πολύ σοβαρά τα συμπεράσματα της έρευνας αφού στη μελέτη εξετάστηκαν οι μπίρες, όχι όμως και οι ασθενείς, ούτε εξετάστηκε η οστική πυκνότητα.

http://troktiko.blogspot.com/2010/02/blog-post_1573.html

Η απάντηση του Χίτλερ στα καυστικά καρτούν




Την προσωπική του συλλογή από... καρτούν διέθετε ο Αδόλφος Χίτλερ, η οποία μέχρι το 1933 αριθμούσε αρκετές εκατοντάδες, ορισμένα από τα οποία τα είχε ζητήσει ο ίδιος από γνωστούς καλλιτέχνες όπως ο David Low.

To 1932, o Χίτλερ έδειξε ένα ιδιαίτερα σαρκαστικό καρτούν στον φίλο του Ernst «Putzi» Hanfstaeng, τον υπουργό Ξένου Τύπου του, επισημαίνοντας ότι προσβλέπει στην εποχή που θα μπορεί να καταπνίγει τέτοια έργα. Ο Hanfstaeng αντιπρότεινε τότε την ιδέα να χρησιμοποιήσει τα καρτούν που επιτίθενται στον Χίτλερ εναντίον των ίδιων, επισημαίνοντας τα «λάθη» στις υποθέσεις των σκιτσογράφων. Το αποτέλεσμα ήταν ένα ασυνήθιστο και ιδιαίτερα πετυχημένο βιβλίο με τον τίτλο «Ο Χίτλερ στα Καρτούν του Κόσμου», το οποίο εκδόθηκε από έναν ελάχιστα γνωστό εκδοτικό οίκο με σκοπό να φανεί ως μια «ανεπίσημη» και συνεπώς «ανεξάρτητη» ανάλυση.

Το 175σέλιδο βιβλίο περιλάμβανε 71 καρτούν, ταξινομημένα με χρονολογική σειρά (1924-1933) στις δεξιές σελίδες και σχόλια από τον Hanfstaeng στις αριστερές σελίδες.

Όπως έγραψε ο Hanfstaeng στην αυτοβιογραφία του, το βιβλίο γράφτηκε σε συνεννόηση με τον Χίτλερ, με σκοπό να ανατρέψει τα «ψέματα» της προπαγάνδας των καρτούν. Πρόκειται ακριβώς για αυτό που προσπάθησε να κάνει ο Hanfstaeng με τα σχόλιά του. Εκ των υστέρων, συνειδητοποιεί κάποιος ότι η σύνθεση του βιβλίου αποτελεί μια αποκάλυψη. Μέχρι το 1932, η πλειοψηφία των καρτούν είναι από Γερμανούς δημοσιογράφους, ενώ μετά την άνοδο των Ναζί στην εξουσία, τον Ιανουάριο του 1933, η σύνθεσή του αλλάζει. Από τα 36 καρτούν του 1933, μόλις δύο είναι Γερμανών, ένα ενός Αυστριακού σκιτσογράφου, ενώ τα υπόλοιπα είναι ξένων καλλιτεχνών. Μια αιτιολόγηση του τελευταίου μπορεί να βρεθεί στη λίστα των δημοσιογράφων που παρατίθεται στο τέλος του βιβλίου, όπου η φράση «δεν κυκλοφορεί πλέον» συνοδεύει τα ονόματα πολλών Γερμανικών εφημερίδων.

Η επιλογή των καρτούν αποκαλύπτει στοιχεία για την ανασφάλεια του Χίτλερ. Το βιβλίο γράφτηκε αποκλειστικά για το γερμανικό κοινό και δεν κυκλοφόρησε ποτέ μεταφρασμένο. Δεκατέσσερα από τα καρτούν που επιλέχτηκαν για την αντίκρουση των κατηγοριών απαντούν στο δημοφιλές την εποχή εκείνη ερώτημα: Ποιος ελέγχει στην πραγματικότητα τον Χίτλερ; Από τα συνολικά 14, τα μισά αφορούσαν κατηγορίες ότι ο Χίτλερ ήταν εργαλείο του εξορισμένου Κάισερ, μέσω του γιου του August Wilhelm, ενός προεξέχοντος μέλους του κόμματος των Ναζί. Αποκαλυπτικά είναι και τα καρτούν που απεικονίζουν τον βίαιο ρόλο του ναζιστικού κόμματος για την άνοδο του Χίτλερ στην εξουσία.

Μόλις 7 καρτούν ασχολούνται με το εβραϊκό ζήτημα. Όλα κυκλοφόρησαν το 1933, λίγο πριν την «Εβραϊκή Ημέρα Μποϊκοτάζ», την 1η Απριλίου, κατά την οποία οι Ναζί παρότρυναν τους «αληθινούς» Γερμανούς να μποϊκοτάρουν τις επιχειρήσεις που ανήκαν σε Εβραίους επιχειρηματίες.

Άξιζε τον κόπο; Σε όρους προπαγάνδας, μάλλον όχι. Το λάθος του Hanfstaengl ήταν να εναντιωθεί στα σκίτσα με τα λόγια. Καλλιτεχνικά, υπολείπεται του πνεύματος και της καυστικότητας των καρτούν και οι απαντήσεις του είναι, κατά κύριο λόγο, προβλέψιμες επαναλήψεις της προπαγάνδας του κόμματος.

Πηγή: www.politicalcartoon.co.uk

Οι καλύτεροι «αστέρες» που εμφανίστηκαν στους simpsons





Στη σειρά των Simpsons έχουν κατά καιρούς εμφανιστεί διάφοροι guest χαρακτήρες, από πολιτικούς, ηθοποιούς, τραγουδιστές, έως ήρωες από άλλες σειρές ή ταινίες.


Παρακολουθείστε την επιλογή των καλύτερων guest voice που έχουν εμφανιστεί στους Simpsons.



FUN: Οικολογικά, Ελληνικά προϊόντα


Οι διαφημίσεις που βλέπω κατά καιρούς στην τηλεόραση με μαγεύουν! Πόσο εύκολα μπορούν να πείσουν τον μέσο καταναλωτή να αγοράσει κάτι που φαινομενικά του είναι άχρηστο, κάνοντας τον να νιώσει εκείνος άχρηστος που δεν το έχει!

Όλα τα προϊόντα έγιναν μέσα σε μία νύχτα οικολογικά και πράσινα. Πάντοτε μια σέξι παρουσία δίνει στο προϊόν τον αέρα του νικητή. Και εννοείται το ελληνικό προϊόν είναι ΠΑΝΤΑ καλύτερο! "Αγοράστε ελληνικό ανανά, είναι μέρος της κληρονομιάς μας!"
http://stef000.blogspot.com/

Eίμαστε όλοι εξωγήινοι

O άνθρωπος ήλθε στη Γη από το διάστημα, με "όχημα" τους περιπλανώμενους κομήτες! Η γήινη ζωή έχει κοσμική προέλευση, αλλά ένα "πολιτισμικό φράγμα" εμποδίζει τους ανθρώπους του πλανήτη να παραδεχθούν τη διαστημική τους καταγωγή. Τάδε έφη Τσάντρα Γουικραμασίνγκε διευθυντής του Κέντρου Αστροβιολογίας του πανεπιστημίου του Κάρντιφ, σε άρθρο του στο "International Journal of Astrobiology" του πανεπιστημίου Κέιμπριτζ.


Ο διάσημος επιστήμων, υπήρξε μαθητής και συνεργάτης του διάσημου βρετανού αστρονόμου Φρεντ Χόιλ, μαζί με τον οποίο υπήρξαν, στη δεκαετία του ΄60, οι πρωτεργάτες της θεωρίας της "πανσπερμίας", σύμφωνα με την οποία η ζωή είναι διάχυτη στο σύμπαν και διασπείρεται συνεχώς, με τον τρόπο αυτό φθάνοντας και στη Γη.


Ο Γουικραμασίνγκε εκτιμά ότι, καθώς φέτος ξεκίνησε μια νέα δεκαετία, η δεύτερη του 21ού αιώνα, ήρθε η ώρα, μετά από μεγάλη καθυστέρηση, η ανθρωπότητα να αναγνωρίσει πια την εξωγήινη καταγωγή της και την ύπαρξη εξωγήινης ζωής σε κοσμική κλίμακα.


Όπως αναφέρει, η αστρονομία συνεχίζει να αποκαλύπτει την παρουσία οργανικών μορίων και οργανικής "σκόνης" σε μια τεράστια κοσμική κλίμακα, που καλύπτει το ένα τρίτο περίπου του συνολικού διαστρικού άνθρακα. Εκτιμά ότι όπως στη Γη η οργανική ύλη, που έχει αποθηκευτεί στη διάρκεια δισεκατομμυρίων ετών και ανιχνεύεται στα γεωλογικά στρώματα, κατά βάση προέρχεται από τη σταδιακή αποσύνθεση ζώντων κυττάρων, έτσι και στο αχανές διάστημα η διαστρική οργανική ύλη έχει βιολογική προέλευση, από αποσυντεθειμένα βακτήρια και μικρόβια.


Σύμφωνα με τον Γουικραμασίνγκε, οι πρώτοι "σπόροι" της ζωής έφτασαν με κομήτες που έπεσαν στον πλανήτη μας πριν περίπου 3,8 δισ. χρόνια. Ήταν μικρόβια και άλλοι μικροοργανισμοί, που τελικά εξελίχτηκαν για να δημιουργήσουν τη βιοποικιλότητα που σήμερα βλέπουμε στη Γη.


"Ναι, είμαστε όλοι εξωγήινοι, μοιραζόμαστε μια κοσμική καταγωγή", τονίζει. «Κάθε φορά που ένα νέο πλανητικό σύστημα σχηματίζεται, λίγα μικρόβια που επιβιώνουν, βρίσκουν το δρόμο τους σε κάποιους κομήτες. Μετά αυτά πολλαπλασιάζονται και 'σπέρνονται' σε άλλους πλανήτες. Είμαστε, έτσι, τμήμα μιας ενιαίας αλυσίδας που εκτείνεται σε ένα μεγάλο τμήμα του Κόσμου. Τα επιστημονικά στοιχεία δείχνουν αναμφισβήτητα προς αυτή την κατεύθυνση"


Πάντως ο Γουικραμασίνγκε, παραδέχεται ότι η θεωρία του δεν μπορεί να εξηγήσει πώς άρχισε πραγματικά η ζωή για πρώτη φορά κάπου στο σύμπαν. "Αν και δεν έχουμε ξεκάθαρη γνώση για το πώς η ζωή ξεκίνησε στην αρχή, από τη στιγμή που αυτό συνέβη, άρχισε την εξάπλωσή της στον Κόσμο και η επιβίωσή της ήταν αναπόφευκτη", υποστηρίζει.


Ο 70χρονος αστροβιολόγος αντιτείνει ότι, κατά τις τρεις τελευταίες δεκαετίες, πολλές επιστημονικές έρευνες έδειξαν ότι μεγάλες εκτάσεις του γαλαξία μας είναι "σπαρμένες" με γιγάντια σύννεφα σκόνης γεμάτης οργανικά μόρια. Όπως αναφέρει, η φασματοσκοπική ανάλυση αυτών των οργανικών μορίων δείχνει ότι στην πραγματικότητα είναι απομεινάρια βακτηρίων που έχουν πια διασπαστεί. "Τα διαστρικά νέφη φαίνονται να είναι τα νεκροταφεία και όχι τα λίκνα της ζωής", γράφει στο άρθρο του.

http://www.news247.gr/a/5!119104

Η Κίνα έκλεισε τον μεγαλύτερο ιστότοπο εκπαίδευσης χάκερ

Η Κίνα έκλεισε τον ιστότοπο που θεωρείται το μεγαλύτερο κέντρο εκπαίδευσης χάκερς στη χώρα και συνέλαβε τρία μέλη του, μεταδίδουν σήμερα τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης.

Η ιστοσελίδα Black Hawk Safety Net εκπαίδευε σε τεχνικές χάκινγκ και προμήθευε επικίνδυνα προγράμματα στα 12.000 μέλη του έναντι αμοιβής, τονίζει στην κυριακάτικη έκδοσή της η εφημερίδα Γουχάν Ίβνινγκ Νιουζ, επικαλούμενη την αστυνομία του Χουανγκγκάνγκ, ανατολικά της Γουχάν.

Ο ιστότοπος έκλεισε τον περασμένο Νοέμβριο και τρία από τα μέλη του συνελήφθησαν με την κατηγορία της εγκληματικής δραστηριότητας, τονίζει η εφημερίδα, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει γιατί οι πληροφορίες δημοσιεύονται σήμερα και τόσο αργά.

Οι δραστηριότητες χάκινγκ από την Κίνα έχουν προκαλέσει το παγκόσμιο ενδιαφέρον έπειτα από την απειλή, τον περασμένο μήνα, του παρόχου Google να εγκαταλείψει την Κίνα λόγω ενέργειας χάκινγκ που προερχόταν από τη χώρα αυτή και αφορούσε κλοπή πνευματικής τους ιδιοκτησίας. Η Κίνα αρνήθηκε ανάμειξή της στο επεισόδιο αυτό και τόνισε πως δεν επικροτεί το χάκινγκ, μία δραστηριότητα ιδιαίτερα δημοφιλής στην Κίνα.
http://financial-storm.blogspot.com/

Το κανάλι FX στο ConnxTV


Conn-X TV

Ακόμη περισσότερο εμπλουτίζεται το μπουκέτο του Conn-x TV με το κανάλι FX για νέους 18-44 ετών από την FΟΧ International Channels (θυγατρική της News Corp. που δημιουργεί και διανέμει τηλεοπτικό και διαδικτυακό περιεχόμενο). Πλέον, ο συνολικός αριθμός των διαθέσιμων καναλιών στην τηλεόραση από τον ΟΤΕ φθάνει συνολικά τα 46, καλύπτοντας τα ενδιαφέροντα όλων των ηλικιακών και δημογραφικών ομάδων.

Το FX φέρνει σε πρώτη προβολή τις πιο επιτυχημένες ξένες σειρές δράσης, επιστημονικής φαντασίας, animation και reality. Στοχεύοντας σ’ ένα νεανικό κοινό, κυρίως άντρες 18 – 44 ετών, η μεγάλη του επιτυχία σε όλο τον κόσμο βασίζεται στο πρόγραμμά του. Ενδεικτικά, στο FX κάνουν πρεμιέρα το Flash Forward (με τον Joseph Fiennes), το Crash (με τους Dennis Hopper και Eric Roberts), το Dollhouse (με την Eliza Dushku), το cult Battlestar Galactica, το Stargate Universe, και κλασικές σειρές, όπως X-Files και Law & Order, τα καλύτερα animation όπως Simpsons, Family Guy και The Cleveland Show. Επιπλέον, οι πιο συναρπαστικές σειρές reality και extreme travel, όπως Amazing Race, Dhani Tackles the Globe, Bridget’s Sexiest Beaches και I Can’t Believe I’m Still Single, προσφέρουν ένταση και απόλαυση.
Το FX εκπέμπει 24 ώρες το 24ωρο, επτά μέρες την εβδομάδα, στα Αγγλικά, με ελληνικούς υπότιτλους
http://www.akouseto.gr/

Related Posts with Thumbnails