Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Το πιο απίθανο, μουσικό viral video .... Ok Go

 
Άλλο ένα viral βιντεοκλιπ από τους Ok Go

Το γύρο του διαδικτύου κάνει από την εμφάνισή του στο YouTube το βίντεοκλιπ των OK Go που συνδυάζει τη φαντασία με τη δημιουργικότητα και τη μουσική με τον πιο μοναδικό τρόπο.

Όλα έχουν ρυθμιστεί με ακρίβεια δευτερολέπτου έτσι ώστε το αποτέλεσμα να συνδυάζει την κίνηση με τη μουσική.

Το βίντεοκλιπ είναι για το τραγούδι "This Too Shall Pass" των OK Go κι έχει δημιουργηθεί με ένα μονοπλάνο με αρκετή προετοιμασία για να φτάσουν στο τελικό αποτέλεσμα.

Οι OK Go έχουν δημιουργήσει αρκετά βίντεοκλιπ που κερδίζουν το ενδιαφέρον των χρηστών και τα στέλνει ο ένας στον άλλον δίνοντας την ιδιότητα του viral βίντεο (αυθόρμητη αποστολή από τον ένα χρήστη στον άλλον μέσω email ή social networks όπως το Facebook).

Συνολικά 55 με 60 άτομα εργάστηκαν για τη δημιουργία του βίντεοκλιπ ενώ χρειάστηκαν πάνω από 60 λήψεις μέσα σε 2 ημέρες για να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα.

Το βίντεο σήμερα έχουν δει πάνω από 6,5 εκατομμύρια χρήστες.








v4.e-go.gr

Της φύτρωσαν... κέρατα !



Μία ηλικιωμένη γυναίκα από την Κίνα, εξέπληξε τους πάντες με το… κέρατο που φύτρωσε στο μέτωπό της και μοιάζει με αυτά που έχουν οι κατσίκες.

Η Zhang Ruifang, 101 ετών, από το χωριό Linlou, άρχισε να αναπτύσσει το μυστήριο εξόγκωμα πριν από ένα χρόνο. Από τότε, το κέρατο έχει φτάσει τα 6 εκατοστά, ενώ ήδη έχει αρχίσει να αναπτύσσεται και ένα δεύτερο από την άλλη πλευρά του μετώπου της.

Το περίεργο αυτό φαινόμενο έχει ανησυχήσει πολύ την οικογένειά της. Ο νεαρότερος από τους έξι γιούς της, ο 60χρονος Zhang Guozheng, δήλωσε πως δεν είχε δώσει κανείς σημασία στο σημάδι που είχε δημιουργηθεί στο μέτωπό της.

«Καθώς όμως περνούσε ο καιρός, άρχισε να φυτρώνει ένα κέρατο στο πρόσωπό της και σήμερα έχει φτάσει τα 6 εκατοστά,» πρόσθεσε ο κύριος Zhang.

«Τώρα φαίνεται πως φυτρώνει και άλλο ένα στη δεξιά της πλευρά.»
Αν και είναι άγνωστο τι ακριβώς είναι αυτό το εξόγκωμα στο μέτωπο της κυρίας Zhang, φαίνεται πως κατά πάσα πιθανότητα είναι δερματικό κέρατο.

Τα δερματικά κέρατα αποτελούνται από συμπαγή κερατίνη, την ίδια πρωτεΐνη που έχουμε στα μαλλιά και τα νύχια μας, και σχηματίζει κέρατα, μαλλί και φτερά στα ζώα.

Συνήθως, εμφανίζονται σε ανοιχτόχρωμους ηλικιωμένους ενήλικες, που έχουν εκτεθεί υπερβολικά στον ήλιο, αλλά είναι εξαιρετικά ασυνήθιστο να δημιουργείται εξόγκωμα αυτού του μεγέθους.
Συνήθως εμφανίζονται σε ηλικιωμένους 60 με 70 ετών. Μερικές φορές είναι καρκινώδη αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις είναι καλοήθη.

Η συνήθης υποκείμενη αιτία των δερματικών κεράτων είναι οι κρεατοελιές, ο καρκίνος του δέρματος και η ακτινική κεράτωση.

Τα δερματικά κέρατα αφαιρούνται με χειρουργική επέμβαση αλλά αυτό δεν θεραπεύει την υποκείμενη αιτία.


Daily Mail                      pathfinder.gr

Παράθυρο στη μουσική του κόσμου ! ......... NOXON iRadio της Terratec

Μήπως βαρεθήκατε να ακούτε στο ραδιόφωνο όλο τα ίδια και τα ίδια και θέλετε να εμπλουτίσετε τη λίστα των σταθμών που παίζουν την αγαπημένη σας μουσική; To NOXON iRadio της Terratec είναι ένα διαδικτυακό ραδιόφωνο που έρχεται να ικανοποιήσει τον πιο απαιτητικό φίλο του ραδιοφώνου με την απόδοσή του, τον πιο απαιτητικό χρήστη της τεχνολογίας με το πλήθος χαρακτηριστικών του αλλά και όλους όσοι έχουν κουραστεί να γυρίζουν τη βελόνα στα ερτζιανά μήπως και βρουν τη μουσική που αγαπούν. Περισσότεροι από 11.000 σταθμούς τους περιμένουν!



Γνωριμία με τη συσκευή

Στην πίσω πλευρά του Noxon iRadio συναντάμε την είσοδο για το τροφοδοτικό και τον διακόπτη λειτουργίας, την κεραία και την υποδοχή LAN για ασύρματη και ενσύρματη δικτύωση αντίστοιχα, αναλογικές εξόδους για ηχεία και ενισχυτή, καθώς και ένα reset σε περίπτωση κολλήματος.

Η μπροστινή πλευρά του ραδιοφώνου περιλαμβάνει μια έξοδο ακουστικών, το ποτενσιόμετρο της έντασης και όλα τα πλήκτρα χειρισμού. Ειδικά πλήκτρα σας οδηγούν στους 5 πιο αγαπημένους σταθμούς, σάς επιτρέπουν να ελέγξετε την αναπαραγωγή των τραγουδιών, αλλά και κάνετε όλες τις απαραίτητες κινήσεις και επιλογές στο μενού της οθόνης.
Η εγκατάσταση

H εγκατάσταση του Noxon iRadio μπορεί να γίνει είτε ενσύρματα είτε ασύρματα με εύκολο τρόπο από οποιοδήποτε χρήστη.

Στην ενσύρματη σύνδεση δεν έχετε παρά να επιτρέψετε στη συσκευή να παίρνει μια διεύθυνση δικτύου αυτόματα ενώ στην ασύρματη θα πρέπει να εισάγετε και τις παραμέτρους ασφαλείας για σύνδεση στο ασύρματο δίκτυο. Αυτό ήταν!
Το NOXON iRadio ως διαδικτυακό ραδιόφωνο

Η συσκευή της Terratec σάς δίνει πρόσβαση σε πάνω από 11.000 σταθμούς από όλο τον κόσμο με εύκολο και γρήγορο τρόπο. Δ εν έχετε παρά να πλοηγηθείτε στο μενού της οθόνης, να επιλέξετε χώρα και είδος μουσικής ή απλά να δείτε τους νεότερους και πιο δημοφιλείς σταθμούς. Όταν φτάσετε στον αγαπημένο σας σταθμό, δεν έχετε παρά να κρατήσετε πατημένο για λίγο το πλήκτρο άμεσης πρόσβασης στο οποίο θα τον τοποθετήσετε.

Όμως, πέρα από τα πλήκτρα άμεσης πρόσβασης που είναι μόνο 5, έχετε και τη λίστα αγαπημένων σταθμών στην οποία μπορείτε να βάλετε όσους σταθμούς θέλετε.

Τη λίστα αυτή μπορείτε να τη δείτε και να την επεξεργαστείτε από οποιοδήποτε PC του δικτύου ενώ για να ακούσουμε ένα σταθμό της λίστας επιλέγουμε Favourites από το κεντρικό μενού της συσκευής.

Αξίζει να σημειώσουμε πως μέσα στη λίστα θα βρείτε πλήθος ελληνικών σταθμών, συμβατικών και δικτυακών, αφού η αντιπρόσωπος εταιρεία έχει φροντίσει για την εισαγωγή τους στην κεντρική online βάση.

Το NOXON iRadio ως συσκευή αναπαραγωγής μουσικών αρχείων από media server

Το NOXON iRadio μπορεί να αναπαράγει αρχεία μουσικής που βρίσκονται σε άλλες uPnP συσκευές του δικτύου.

Απλά, εγκαταστήστε το TwonkyMedia server που θα βρείτε στη συσκευασία σε οποιοδήποτε PC του δικτύου, Windows ή Mac, και αντλείστε μουσική από αυτό βλέποντας όλα τα στοιχεία του τραγουδιού στην οθόνη του NOXON.

To NOXON iRadio ως συσκευή αναπαραγωγής playlists από μουσικά portals

Tο NOXON iRadio σας δίνει τη δυνατότητα να συνδεθείτε σε μουσικά portals όπως το Napster και το Musicload για μια δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών και να απολαύσετε αυτοματοποιημένες playlists που δημιουργούνται από τις δικές σας προτιμήσεις αλλά και από άλλους χρήστες που ακούνε το ίδιο είδος μουσικής.

Αν κάποιο από αυτά τα portals σας ικανοποιεί πλήρως δεν έχετε παρά να γίνεται συνδρομητής πληρώνοντας ένα μικρό μηνιαίο ποσό.
Η γνώμη μας

Το NOXON iRadio αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο τρόπο την κατηγορία των διαδικτυακών ραδιοφώνων και αποτελεί μια άριστη αγορά για όσους λατρεύουν το ραδιόφωνο και θέλουν να ξεφύγουν από τα στενά όρια των ερτζιανών.

Δε θα σας δυσκολέψει καθόλου αρκεί να ασχοληθείτε λίγη ώρα μαζί του ώστε να κατανοήσετε τον τρόπο λειτουργίας του.

Όσοι πιστοί (του ραδιοφώνου) προσέλθετε!
Μας άρεσαν

* Η ευκολία με την οποία καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε το πλήθος των δυνατοτήτων της συσκευής.
* Η πρόσβαση στους ήδη καταχωρημένους ελληνικούς σταθμούς, συμβατικούς και διαδικτυακούς.
* Η σχεδίαση που θυμίζει συμβατικό ραδιόφωνο, αν και αντίστοιχη ακολουθούν πολλά διαδικτυακά ραδιόφωνα.

Μας προβλημάτισε

* Μόνο η αίσθηση των πλήκτρων της μπροστινής πλευράς (μικρό το «κακό»).

Μπορείτε να το συνδυάσετε

* Με ένα δικτυακό media player που να υποστηρίζεται από το NOXON iRadio και στον οποίο θα αποθηκεύεται τα προς streaming αρχεία.
* Με μια καλή συλλογή τραγουδιών.

Με μια ματιά

* Σταθμοί: περισσότεροι από 11.000 και ανανεώνονται διαρκώς
* Δικτυακή σύνδεση: ενσύρματη LAΝ, ασύρματη 802.11b/g
* Υποστήριξη ασφάλειας ασύρματου δικτύου: WEP (64/128 bit), WPA, WPA2
* Τύποι αρχείων: Internet radio (streaming MP3, MMS), MP3 (έως 320 kBit/s, CBR/VBR), ID3 V1.0 / V2.0, M3U, PLS, AAC+, WAV, WMA-9 (έως 320 kBit/s) χωρίς προστασία και Windows Media DRM10 με προστασία

Ταυτότητα

Terratec NOXON iRadio

Διάθεση: Zegetron, τηλ: 210 68 56 000

Προτεινόμενη λιανική τιμή: € 169


pathfinder.gr

Nitro Circus Backflip at Monster Truck Jam 2010 Jacksonville

Nitro Circus Backflip at Monster Truck Jam 2010 Jacksonville

http://therealtimjones.com Monster Jam in Jacksonville, Florida, Travis Pastrana's monster truck, the Nitro Circus performed the first ever successful competition back flip! And, we got it on video!

Το μεγαλύτερο αλιευτικό σκάφος της Γερμανίας θα ταξιδέψει ρυμουλκούμενο από έναν μεγάλο χαρταετό ........ Maartje Theadora

Ορτσα τον... χαρταετό!

Το μεγαλύτερο αλιευτικό σκάφος της Γερμανίας θα ταξιδέψει ρυμουλκούμενο από έναν μεγάλο χαρταετό. Η εκμετάλλευση των ούριων ανέμων από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού αναμένεται να έχει ως όφελος την εξοικονόμηση καυσίμων έως 30%. 

 
To "Maartje Theadora" 

Το "Maartje Theadora", 15 χιλιάδων τόνων, θα χρησιμοποιήσει αντί πανιών έναν μπλε και άσπρο χαρταετό μεγέθους 160 τετραγωνικών μέτρων, δεμένους στο πλοίο με ένα σκοινί μήκους 300 μέτρων. Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται με 780 χιλ. ευρώ από την Ευρωπαϊκή Ενωση και τη Γερμανία.
Η αλιευτική εταιρεία Parlevliet Van, στην οποία ανήκει το πλοίο, προσδοκά σε πρώτη φάση στη μείωση της κατανάλωσης καυσίμων κατά 10%, η οποία σταδιακά θα φτάσει στο 30%. Παρεμφερές σύστημα χρησιμοποιείται ήδη, από το 2005, σε φορτηγά πλοία.


enet.gr

Τηλεοράσεις 3D παρουσιάζει η Sony

Η Sony παρουσιάζει στο Τόκιο τη νέα σειρά οκτώ τηλεοράσεων υγρών κρυστάλλων (LCD) που θα προβάλλουν τρισδιάστατες εικόνες. Στόχος της ιαπωνικής εταιρείας είναι τα μοντέλα να κυκλοφορήσουν στην αγορά της χώρας τον Ιούνιο. 

Όπως ανακοινώθηκε, πρόκειται για τηλεοράσεις υψηλής ευκρίνειας από 40 ως 60 ίντσες.

"Μπαίνουμε σε μια εποχή που ο τρισδιάστατος κινηματογράφος φτάνει από τις αίθουσες στα σπίτια" επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Sony.

"Καθυστερήσαμε λίγο, αλλά η κυκλοφορία των προϊόντων μας στην αγορά θα συμπέσει με το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου και με την κυκλοφορία τρισδιάστατων παιχνιδιών" τόνισε ο αντιπρόεδρος της Sony, Γιοσιχίσα Ισίντα.

Εξάλλου, η Sony σχεδιάζει την κυκλοφορία παιχνιδιών τριών διαστάσεων για την κονσόλα PlayStation 3 (PS3), ταυτόχρονα με την διάθεση στην αγορά των τηλεοράσεων 3D.

Οι τιμές των τηλεοράσεων 3D δεν έχουν ακόμα καθοριστεί.

Για να δει κανείς το πρόγραμμα που επιθυμεί θα πρέπει να διαθέτει ειδικά γυαλιά.

Επίσης οι τηλεοράσεις θα μπορούν να μετατρέπουν σε τρισδιάστατες τις κλασικές εικόνες δύο διαστάσεων.

Η Panasonic και άλλες ιαπωνικές και νοτιοκορεάτικες εταιρίες ηλεκτρονικών σχεδιάζουν επίσης την παραγωγή τρισδιάστατων τηλεοράσεων.

enet.gr

«Μπορεί να βρούμε το σκοτεινό σύμπαν και σχετικά γρήγορα» ..... CERN

Δηλώσεις του επικεφαλής του CERN, Ρολφ-Ντίτερ Χόγιερ

Ο γιγάντιος επιταχυντής του CERN μπορεί να αποκαλύψει τη σκοτεινή ύλη, που οι επιστήμονες θεωρούν ότι αποτελεί περίπου το 25% του σύμπαντος, της οποίας όμως η ύπαρξη δεν έχει αποδειχτεί ποτέ. Αυτό δήλωσε ο γενικός διευθυντής του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Πυρηνικών Ερευνών γερμανός φυσικός Ρολφ-Ντίτερ Χόγιερ.


Σε συνέντευξη Τύπου, ο Χόγιες δεν απέκλεισε ότι τα πρώτα στοιχεία για αυτό το «σκοτεινό σύμπαν» μπορεί να προκύψουν ακόμα και σε σύντομο χρονικό διάστημα, από τις συγκρούσεις σωματιδίων στο μήκους 27 χλμ. υπόγειο οβάλ τούνελ του επιταχυντή, κάτω από τα γαλλο-ελβετικά σύνορα, κοντά στη Γενεύη.
  
«Δεν ξέρουμε τι είναι η σκοτεινή ύλη. Ο μεγάλος μας επιταχυντής αδρονίων μπορεί να είναι το πρώτο μηχάνημα που θα μας δώσει στοιχεία για το σκοτεινό σύμπαν. Ανοίγουμε την πόρτα σε μια Νέα Φυσική, σε μια περίοδο ανακαλύψεων», δήλωσε ο επικεφαλής του CERN. «Αν μπορέσουμε να ανιχνεύσουμε και να κατανοήσουμε τη σκοτεινή ύλη, τότε η γνώση μας θα διευρυνθεί για να συμπεριλάβει το 30% του σύμπαντος, ένα τεράστιο βήμα προς τα εμπρός», πρόσθεσε, σύμφωνα με τα ξένα πρακτορεία.
  
Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι μόνο το 25% του σύμπαντος είναι ορατό και γνωστό αυτή τη στιγμή, καθώς το υπόλοιπο 5% αποτελείται από τη «σκοτεινή ύλη», ενώ το μεγαλύτερο μέρος (το 70%) από την ακόμα πιο μυστηριώδη «σκοτεινή ενέργεια».
  
Μέχρι το τέλος Μαρτίου, οι συγκρούσεις στον επιταχυντή θα φθάσουν στην υψηλή ενέργεια των 7 τεραηλεκτρονιοβόλτ (7TeV), δημιουργώντας «μίνι-Μπινγκ Μπανγκ» και αναδημιουργώντας τις αρχικές συνθήκες δημιουργίας του σύμπαντος.   
  
Μεταξύ άλλων, θα επιδιωχθεί ο εντοπισμός του μέχρι σήμερα θεωρητικού «μποζονίου του Χιγκς», ενός σωματιδίου που θεωρείται αναγκαίο για να προσδώσει μάζα στην ύλη και το οποίο υποτίθεται ότι παρήχθη λίγο μετά την πρωταρχική έκρηξη, επιτρέποντας τη δημιουργία άστρων, γαλαξιών και της ζωής.
  
«Γνωρίζουμε τα πάντα γι’ αυτό το σωματίδιο. Το μόνο πράγμα που δεν ξέρουμε, είναι αν υπάρχει. Και αν δεν υπάρχει, είμαστε υποχρεωμένοι να βρούμε κάτι που του μοιάζει πολύ», δήλωσε ο Χόγιερ.

enet.gr

Το ιδιωτικό συμφωνητικό της Τζούλιας με την εταιρεία παραγωγής ....... julia alexandratou sirina



Ένα ιδιωτικό συμφωνητικό μεταξύ της Τζούλιας Αλεξανδράτου και της εταιρείας παραγωγής ταινιών πορνό SIRINA παρέδωσε σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα στην Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων του Υπουργείου Οικονομικών, ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, Δημήτρης Σειρηνάκης.

Σύμφωνα με το συμφωνητικό η Τζούλια Αλεξανδράτου αμείφθηκε με το ποσό των 150.000 ευρώ ως πρωταγωνίστρια του ροζ βίντεο, ενώ θα λαμβάνει ποσοστά επί των πωλήσεων του dvd. Ο 33χρονος ιδιοκτήτης κρίθηκε νόμιμος και η υπηρεσία του παρέδωσε τα κλειδιά της εταιρείας.

Μέσα στην εβδομάδα όμως θα καταθέσει στην υπηρεσία και η Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία αν έχει υπογράψει το συμφωνητικό θα πρέπει να αποδώσει Φ.Π.Α στο κράτος.


zougla.gr

Matt Barnes vs Kobe Bryant ...... Confrontations ..... video HD

 Matt Barnes vs Kobe Bryant
Related Posts with Thumbnails