Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Εξαρθρώθηκε το σημαντικότερο δίκτυο διαδικτυακής πειρατείας ........ Mariposa

Η ισπανική αστυνομία ανακοίνωσε σήμερα Τετάρτη ότι εξάρθρωσε, σε συνεργασία με το αμερικανικό FBI, το σημαντικότερο διεθνές δίκτυο "πειρατικών" ηλεκτρονικών υπολογιστών, που αριθμούσε περισσότερους από 13 εκατομμύρια PC, και συνέλαβε τρεις Ισπανούς που το διηύθυναν, ενώ στο δίκτυο φέρεται να εμπλέκεται και ένα τέταρτο άτομο από τη Βενεζουέλα.

Αυτοί οι "ηλεκτρονικοί υπολογιστές-ζόμπι", που προέρχονταν από περισσότερες από 190 χώρες, βρίσκονταν υπό τον έλεγχο της σπείρας αποσπώντας από τους κατόχους τους προσωπικά δεδομένα, κυρίως τραπεζικών λογαριασμών ή ακόμα να στέλνουν spam και να επιτίθενται με ιούς εναντίον ιστοσελίδων.

"Πρόκειται για το σημαντικότερο δίκτυο ηλεκτρονικών υπολογιστών 'ζόμπι' που έχει ανακαλυφθεί ποτέ", δήλωσε ο Χοσέ Αντόνιο Μπεροκάλ επικεφαλής της ειδικής ομάδας ηλεκτρονικών εγκλημάτων της ισπανικής πολιτοφυλακής σε συνέντευξη Τύπου στη Μαδρίτη.

Πρόκειται για ηλεκτρονικούς υπολογιστές ιδιωτών, αλλά και ιδιωτικών επιχειρήσεων και δημόσιων οργανισμών.

Στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του συντρονιστή του δικτύου, που συνελήφθη τον Φεβρουάριο στη Χώρα των Βάσκων στη βόρεια Ισπανία, η ισπανική πολιτοφυλακή βρήκε αναλυτικά προσωπικά δεδομένα περισσότερων από 800.000 χρηστών.

"Με αυτό το δίκτυο, και με βάση τον αριθμό των ηλεκτρονικών υπολογιστών που είχαν 'μολυνθεί', θα μπορούσε να οργανωθεί μία σημαντική κυβερνοεπίθεση", όπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Το δίκτυο, με την ονομασία "Mariposa", (πεταλούδα), εντοπίστηκε το Μάιο του 2009 από τους τεχνικούς της καναδικής επιχείρησης Defence Intelligence.

sport24.gr

ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ - ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΚΑΥΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ (+photos) tzoulia aleksadratou


ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ - ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ (ΓΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ) ΚΑΥΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ









 sirina.gr

Πορνό dvd της Τζούλιας στα περίπτερα ! dvd tzoulia aleksadratou

 
 
Αν σήμερα πας στον περιπτερά σου για τσιγάρα κι έχει τα ρολά κατεβασμένα, όχι δεν συνεχίζει την απεργία. Έκλεισε το μαγαζί γιατί ο άνθρωπος σήμερα έκανε μεγάλη κονόμα. Πούλησε το ερωτικό dvd της Τζούλιας Αλεξανδράτου (προς 20 ευρώ), για το οποίο ο κόσμος έκανε ουρά για να το αγοράσει. Ή πήγε να ρωτήσει αν το πουλάνε. Ο δικός μου γιατί είναι πολύ πίσω, μου λες; Στα ραδιόφωνα γίνεται ένας χαμός, όπου βγαίνει κόσμος που λέει ότι «ναι, αγόρασα το dvd της Τζουλιας».

Και όπως λένε, μόνο soft δεν είναι. Αλλά δεν μπορώ να έχω άποψη. Αν είμαι από τους τυχερούς και το δουν, θα σε ενημερώσω. Κι ενώ γίνεται ο χαμός και όλοι ψάχνουν σαν τρελοί για μία κόπια, η Τζούλια δηλώνει στην Espresso άγνοια και ότι αυτό κυκλοφορεί χωρίς την έγκριση της. Μάλιστα, όπως λέει στενός συνεργάτης της οι ίδιοι βρίσκονται στην Αθήνα και δεν ξέρουν τίποτε. Μάλιστα, πέφτουν από τα σύννεφα. Για τέτοια έκπληξη μιλάμε, ενώ δεν αποκλείουν να πρόκειται για φάρσα ή εκβιασμό.

Τώρα, εκβιασμό δεν το λες. Από τη στιγμή που η κυκλοφορία του γίνεται μέσω γνωστής εταιρείας παραγωγής αισθησιακών ταινιών, η οποία υποστηρίζει ότι όλα γίνονται νόμιμα. Η Τζούλια ακόμη δεν έχει μιλήσει. Θέλει πρώτα να δει το βίντεο και μετά θα το κάνει. Ε να θυμηθεί και ποιο βίντεο είναι αυτό. Γιατί σου λέει ο συνεργάτης της, ότι μπορεί κάποιος από τους πρώην της να την εκβιάζει τώρα. Βλέπω τη γιαγιά Τζούλιας να παθαίνει απανωτά εγκεφαλικά. Μα με όλους τους πρώην η εγγονή γύριζε βιντεάκια; Τόσο ψώνιο για την κάμερα; Και στην τελική, πόσους πρώην έχει η Τζούλια; Για να ξέρουμε, αν τα καυτά ερωτικά βίντεο της ξεπεράσουν σε αριθμό την «Μεγάλη των μπάτσων σχολή».

Όσο για το περιεχόμενο του dvd; Όσοι το έχουν δει, λένε ότι πρόκειται για ένα πορνό. Καλογυρισμένο, με τον σωστό τον φωτισμό του και την Τζούλια πιο όμορφη από ποτέ, να τα δίνει όλα στο ρόλο. Και να έχει το νου της στην κάμερα. Το πρόσωπο του παρτενέρ της (που είναι και προικισμένος, όπως λένε) δεν φαίνεται. Εξάλλου, σε αυτό το dvd πρωταγωνίστρια είναι μόνο μία... η Τζούλια! Α κι ένα μπουκάλι σαμπάνια.
loipon.gr

Τα μέλη του Facebook τώρα μπορούν να ανταλλάζουν και χρήματα μεταξύ τους! .....Buxter

Μια νέα εφαρμογή, με την ονομασία Buxter, επιτρέπει πλέον στα μέλη του μεγαλύτερου κοινωνικού δικτύου, του Facebook, να κάνουν μεταξύ τους απευθείας χρηματικές συναλλαγές, προς το παρόν με μικρο-ποσά. Οι συναλλαγές μπορούν να γίνουν σε ευρώ ή δολάρια και τον επόμενο μήνα θα προστεθεί και η στερλίνα.


Η εταιρία που δημιούργησε το Buxter, είναι η βρετανική ClickandBuy, που διαθέτει μια διαδικτυακή υπηρεσία online πληρωμών, σύμφωνα με το BBC. Περισσότεροι από 13 εκατ. άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ήδη έχουν λογαριασμούς σε αυτή την υπηρεσία. Για να χρησιμοποιήσει κανείς την εφαρμογή Buxter, πρέπει πρώτα να ανοίξει λογαριασμό στο ClickandBuy.
  
Οι συναλλαγές στο Facebook μεταξύ λογαριασμών του Buxter είναι δωρεάν, όμως ο χρήστης χρεώνεται προμήθεια 1,9% (ελάχιστο ποσό τα 2 ευρώ ή τα 3 δολάρια) για να μεταφέρει χρήματα αλλού, π.χ. σε ένα τραπεζικό λογαριασμό.
  
«Οι άνθρωποι μοιράζονται το προφίλ τους, τις πληροφορίες και τις φωτογραφίες τους στο Facdebook, έτσι το ερώτημα είναι γιατί να μην μοιράζονται και τα χρήματά τους;», δήλωσε εκπρόσωπος του ClickandBuy.
  
Η εφαρμογή Buxter έχει σχεδιαστεί μόνο για μικρο-ποσά (μέχρι 50 ευρώ μπορούν να βρίσκονται σε κάθε λογαριασμό του χρήστη) και οι χρηματικές συναλλαγές μπορούν να γίνονται μόνο μεταξύ ανθρώπων που είναι φίλοι στο Facebook.

Σύμφωνα με το ClickandBuy, ο στόχος δεν είναι η νέα υπηρεσία να λειτουργήσει ανταγωνιστικά προς το τραπεζικό σύστημα, αλλά οι χρήστες να μπορούν να χρησιμοποιούν το Facebook για να πληρώνουν ο ένας τον άλλο πράγματα όπως ένα εισιτήριο κινηματογράφου ή το μερίδιο καθενός σε ένα λογαριασμό εστιατορίου.

enet.gr

Η πιο εντυπωσιακή και λεπτομερής δορυφορική φωτογραφία της Γης ........ NASA


Η NASA έδωσε στη δημοσιότητα τις πιο λεπτομερείς και εντυπωσιακές δορυφορικές φωτογραφίες του πλανήτη μας, που έχουν ποτέ δημιουργηθεί. Πρόκειται για «σύνθετες» φωτογραφίες, που χρειάστηκαν μήνες για να παραχθούν. 

 

Η Γη φαίνεται από ύψος 700 χλμ. από την επιφάνειά της. Κάθε φωτογραφία αποτελεί σύνθεση, που έκαναν οι αμερικανοί επιστήμονες του Κέντρου Διαστημικών Πτήσεων Goddard, από χιλιάδες επιμέρους εικόνες, που τράβηξε ο δορυφόρος “Terra”. Όλες απεικονίζουν μαγευτικά πόσο γοητευτικός –αλλά και εύθραυστος- είναι ο πλανήτης όπου ζούμε.

«Είναι η πιο λεπτομερής εικόνα της Γης που έχει υπάρξει ποτέ και δείχνει την ομορφιά του μικρού μας πλανήτη», δήλωσε εκπρόσωπος της NASA.

Οι εικόνες «φορτώθηκαν» από την αμερικανική διαστημική υπηρεσία στο λογαριασμό που διαθέτει στο φωτογραφικό site Flickr. H ΝΑSΑ φωτογραφίζει τη Γη από το διάστημα από τότε που, στις αρχές της δεκαετίας του '60, ο πρώτος δορυφόρος της εφοδιάστηκε με κάμερα.

Μέχρι σήμερα η πιο διάσημη φωτογραφία είναι αυτή που τράβηξαν το 1972 οι αστροναύτες του διαστημοπλοίου «Απόλλων 17».

enet.gr

Σπάνιο βουδιστικό λουλούδι κάτω από πλυντήριο καλόγριας ........ Udumbara



Ένα εξαιρετικά σπάνιο βουδιστικό λουλούδι, που ανθίζει κάθε 3.000 χρόνια, βρέθηκε κάτω από το πλυντήριο μίας καλόγριας.
Το λουλούδι Udumbara βρέθηκε στο σπίτι μίας Κινέζας καλόγριας, στο όρος Lushan της Κίνας.
Το σπάνιο Youtan Poluo ή αλλιώς Udumbara, που σύμφωνα με έναν βουδιστικό θρύλο ανθίζει μία φορά κάθε 3.000 χρόνια, έχει διάμετρο μόλις 1 χιλιοστό.
Η 50χρονη καλόγρια Miao Wei, καθάριζε το σπίτι της όταν είδε ένα ματσάκι από λευκά λουλούδια κάτω από το πλυντήριό της. Αρχικά, πίστευε πως τα λουλούδια ήταν αυγά σκουληκιών, αλλά την επόμενη μέρα ανακάλυψε πως αυτά που θεωρούσε ως αυγά είχαν βγάλει 18 μικροσκοπικά λευκά ανθάκια και μοσχοβολούσαν.
Οι μοναχοί της περιοχής θεωρούν πως τα μικρά αυτά ανθάκια προέρχονται από το θαυματουργό λουλούδι Youtan Poluo -που στα σανσκριτικά ονομάζεται Udumbara ή Udambara και σημαίνει «ένα ευοίωνο λουλούδι από τον ουρανό.»

Telegraph pathfinder.gr

Αποκλιμάκωση των spreads έφεραν τα νέα μέτρα

 

Ενίσχυση του ευρώ και αποκλιμάκωση των spreads έφεραν τα επιπλέον μέτρα 4,8 δισ. ευρώ που ανακοίνωσε η κυβέρνηση.
Το spread του 10ετούς ελληνικού ομολόγου υποχώρησε κάτω από τις 290 μονάδες βάσης, ενώ συνεχίζει να κινείται σε αυτά τα επίπεδα. Την Τρίτη το spread κινούνταν γύρω στις 300 μονάδες βάσης.
Το spread του διετούς ομολόγου διαμορφώνεται στις 487 μονάδες βάσης, το τριετούς στις 474 και του πενταετούς στις 361 μονάδες βάσης.
Την ίδια ώρα, το ευρώ ανακάμπτει έναντι του δολαρίου, με την ισοτιμία να διαμορφώνεται στα 1,364 δολάρια/ευρώ.

ANT1

DOPING « Αθλητισμός χωρίς αναβολικά »


 

Ένας καινούργιος φορέας, ο οποίος, μέσα από δράσεις και συνεργασίες, στοχεύει να παίξει πρωτεύοντα ρόλο κατά της μάστιγας της φαρμακοδιέγερσης, έκανε την εμφάνιση του στη χώρα μας.
Πρόκειται για τη μη κερδοσκοπική οργάνωση «Αθλητισμός χωρίς αναβολικά», που, υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας, φιλοδοξεί να αποτελέσει ακόμη ένα όπλο στη μάχη κατά του ντόπινγκ.
«Το ντόπινγκ είναι βαριά εγκληματική πράξη και θα γίνουν οι αναγκαίες αλλαγές, ώστε να εντάσσεται στο οργανωμένο έγκλημα», δήλωσε ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής.
«Για την αντιμετώπιση των αναβολικών χρειάζονται αντιπαραθέσεις και ρήξεις με τα κατεστημένα στον χώρο του αθλητισμού οικονομικά συμφέροντα», δήλωσε ο πρόεδρος του ΑΧΩΑ, Γιώργος Κατσιμπάρδης και πρόσθεσε ότι «η εταιρεία θα βρίσκεται συνεχώς κοντά στους φορείς του αθλητισμού για να στηρίξει κάθε πρωτοβουλία που θα χτυπάει το ντόπινγκ».
«Πρέπει να αποφασίσουμε τι αθλητισμό θέλουμε. Επιθυμούμε να γίνουμε η αφετηρία για μια στρατηγική αντιμετώπιση του ντόπινγκ», τόνισε από πλευράς της η αντιπρόεδρος του ΑΧΩΑ, Έλενα Κουντουρά και συμπλήρωσε ότι εάν κυριαρχήσουν οι αρχές και οι αξίες του υγιούς αθλητισμού, τότε όλοι αυτοί που επενδύουν και χτίζουν πάνω στην εξάπλωση του ντόπινγκ δεν θα βρίσκουν την ανάλογη ανταπόκριση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος, με επιστολή του, γνωστοποίησε ότι το ΕΣΚΑΝ θα μετατραπεί σε νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου.

ANT1
Related Posts with Thumbnails