Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Απίστευτο τραπέζι μπιλιάρδου !!!!! billiard table

Obscura Cuelight Pool Table

Obscura Digital Cuelight Interactive Pool Table. Featured at the Esquire Houses Ultimate Bachelor Pad in NYC, the limited Edition Obscura CueLight projection system turns a game of pool into an amazing interactive art display. Obscuras projection, sensor and tracking system reveals images and animations that follow the movements of the pool balls as players hit them around the table. You supply the pool table and we supply the system and customized content designed to create any type of experience you can imagine from relaxing to rockin.

....... θέλω και 'γω!!!!!

Τελικά μήπως “ΠΩΛΕΙΤΑΙ” η Ελλάς; .... greek islands sell


Γράφει ο Γιώργος Σαρρής:
Tελικά απ’ότι φαίνεται η υπόθεση της πώλησης νησιών η μνημείων δεν έιναι καθόλου μια θλιβερή προβοκάτσια φθηνών λαικών περιοδικών και ΜΜΕ της Γερμανίας.Είναι μια πραγματικότητα που έχει μπεί σε συζήτηση!!!!!!!

Διαβάζω στον εγκυρότατο Guardian της 4/3 σε άρθρο της Julia Finch με τίτλο “Greece told to sell off islands and artworks”.

”Two senior German MPs have demanded that Greece sell off some of its islands, historic buildings and art works as a condition of receiving a financial lifeline from the EU.”{“2 Aνώτεροι Γερμανοί βουλευτές απαίτησαν η Ελλάδα να πουλήσει μερικά από τα νησιά της, ιστορικά κτίρια και έργα τέχνης,σαν όρο για να λάβει οικονομική ανάσα ζωής από την ΕΕ}!!!Μιλώντας για “Big Fat Greek Auction”{auction:πληστηριασμός (σε λογοπαίγνιο με την ταινία “Big fat Greek wedding”) συνεχίζει.

“O Frank Schaeffler των Γερμανών ελεύθερων δημοκρατών, ζήτησε η Ελλάδα να πουλήσει κομμάτια επιχειρήσεων και “στοιχεία όπως ακατοίκητα νησιά”!Ο Marco Wanderwitz του κόμματος CDU της κ.Μέρκελ πήγε ακόμη πιο πέρα.”If the European Union, and therefore Germany, helps out Greece economically, it will need to give something in exchange … some islands, for example, might be a solution.”(Αν η ΕΕ και επομένως η Γερμανία βοηθήσει την Ελλάδα οικονομικά, θα χρειαστεί να πάρει κάτι σε αντάλλαγμα…μερικά νησιά π.χ. θα ήταν ίσως η λύση)!!!!

Πιο κάτω το άρθρο αναφέρει την χλιαρή απάντηση του κ.Δρούτσα οτι “τέτοιες προτάσεις είναι αδόκιμες αυτή τη στιγμή” και την δημοσκόπηση όπου 84% των Γερμανών είναι αρνητικό σε όποια οικ. βοήθεια προς την Ελλάδα.Και λέει κατόπιν “αθώα”.

Πάντως στην Ελλάδα υπάρχουν 6000 νησια από μεγάλα εως πολύ μικρά, ενω μόνο 220 κατοικούνται.Πολλά έχουν ήδη βγεί προς πώληση!!!

Προσωπικά δεν μπορώ να ξέρω τι ακριβώς συζητάει στον γκρίζο “μαραθώνιο” που έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό σε όλη τη γή ο Πρωθυπουργός.Οι απίστευτα χλιαρές εως δουλικές και επικίνδυνες αντιδράσεις στις προκλήσεις, που ανοίγουν την όρεξη όλων για όλα, με κάνουν να μην έχω καμιά εμπιστοσύνη ούτε στον ίδιο , ούτε στους συμβούλους του, ούτε στα πιστεύω τους, ούτε στον τσαμπουκά τους, ούτε φυσικά στην πολιτική τους γραμμή και “ιδεολογία”, όπου πλέον οι χώρες πρέπει να βλέπονται περισσότερο σαν “βιώσιμες επιχειρήσεις”, και λιγότερο η και καθόλου σαν ανεξάρτητα κράτη ελεύθερων ανθρώπων που έχουν το δικαίωμα να αποφασίζουν για την ίδια τη ζωή τους.

Μπορεί λοιπόν να γυρίσει πίσω και να σταματήσει να διαπραγματεύεται τα πάντα ερήμην μας.
PLEASE….

olympia.gr

ΤΟ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΚΡΑΤΩΝ

Ο Βρετανός Ευρωβουλευτής Farage ξεσκεπάζει τον μη δημοκρατικά εκλεγμένο πρόεδρος της ΕΕ Βαν Ρουμπόϊ... 

Θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα η πρόσβαση στο Ίντερνετ .... internet

Σύμφωνα με νέα διεθνή έρευνα

Σχεδόν εννιά στους δέκα άνθρωποι στον κόσμο (το 87%) πιστεύουν ότι η πρόσβαση στο διαδίκτυο συνιστά θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα, που πρέπει να προστατεύεται, σύμφωνα με μια νέα έρευνα του BBC που διεξήχθη σε διεθνές επίπεδο. 


Η έρευνα, σε περισσότερους από 27.000 ενηλίκους σε 26 χώρες, διαπίστωσε το έντονο ενδιαφέρον των πολιτών του κόσμου να κατοχυρωθεί το δικαίωμα της πρόσβασης στο Ίντερνετ. Χώρες όπως η Φινλανδία και η Εσθονία έχουν ήδη κατοχυρώσει νομοθετικά αυτό το δικαίωμα για τους πολίτες τους, ενώ ο ΟΗΕ προωθεί τη διασφάλιση της καθολικής ελεύθερης πρόσβασης των πολιτών στις πληροφορίες του διαδικτύου.
  
«Το διαδίκτυο είναι η πιο ισχυρή εν δυνάμει πηγή διαφωτισμού που έχει ποτέ δημιουργηθεί», δήλωσε ο δρ Χαμαντούν Τουρέ, γενικός γραμματέας της Διεθνούς Ένωσης Τηλεπικοινωνιών, και τόνισε ότι «οι κυβερνήσεις πρέπει να αντιμετωπίζουν το ΄Ιντερνετ σαν βασική υποδομή, όπως ακριβώς τους δρόμους, τις αποχετεύσεις και την ύδρευση. Έχουμε εισέλθει στην κοινωνία της γνώσης και ο καθένας πρέπει να έχει πρόσβαση, ώστε να συμμετέχει σε αυτήν».
  
Η έρευνα αποκάλυψε μια σημαντική διαφωνία μεταξύ των πολιτών: άλλοι (π.χ. στη Ν.Κορέα και στη Νιγηρία) δεν θέλουν οι κυβερνήσεις να εμπλέκονται στη ρύθμιση του διαδικτύου και άλλοι (π.χ. στην Ευρώπη και στην Κίνα) επιθυμούν την κρατική παρέμβαση.
  
Σε πολλά μέρη του κόσμου –και σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες- ένα σημαντικό πρόβλημα είναι ότι η αγορά δεν έχει οικονομικά κίνητρα να επεκτείνει την ευρυζωνική πρόσβαση και στις απομακρυσμένες αγροτικές περιοχές, με συνέπεια οι κάτοικοι σε αυτές να στερούνται την εύκολη διαδικτυακή πρόσβαση που έχουν οι κάτοικοι των αστικών συγκροτημάτων.
  
Χώρες όπως η Τουρκία, η Βραζιλία και το Μεξικό εμφανίζονται κατ’ εξοχήν υπέρμαχοι της προάσπισης του Ίντερνετ ως θεμελιώδους δικαιώματος για όλους τους ανθρώπους. Σε χώρες όπως η Ιαπωνία και η Ρωσία, οι χρήστες δήλωσαν στην μεγάλη πλειοψηφία τους ότι δεν μπορούν να ζήσουν πια χωρίς το διαδίκτυο.
  
Οι περισσότεροι ερωτηθέντες ανέφεραν ότι το Ίντερνετ είχε θετική επίδραση στην καθημερινή ζωή τους, ενώ σχεδόν τέσσερις στους πέντε δήλωσαν ότι τους έφερε μεγαλύτερη ελευθερία. Παρόλα αυτά, πολλοί χρήστες εμφανίστηκαν παράλληλα ανήσυχοι, κυρίως λόγω των αυξανόμενων περιστατικών απάτης στο διαδίκτυο, των εντεινόμενων φόβων για παραβίαση της ιδιωτικότητάς τους, καθώς και της απειλής να διωχθούν για όσα είπαν online κάποια στιγμή. 

enet.gr

Αόρατοι αστεροειδείς «βολτάρουν» επικίνδυνα κοντά στη Γη

Το νέο διαστημικό τηλεσκόπιο υπέρυθρης ακτινοβολίας WISE της NASA εντόπισε, για πρώτη φορά, αρκετούς πολύ σκοτεινούς αστεροειδείς που γυροφέρνουν αόρατοι κοντά στην τροχιά της Γης. Μέχρι τώρα, τα ουράνια αυτά σώματα είχαν περάσει απαρατήρητα από κάθε έρευνα που είχε ως στόχο να ανιχνεύσει εν δυνάμει επικίνδυνα για τη Γη αντικείμενα. 


Το αμερικανικό τηλεσκόπιο εκτοξεύτηκε στα μέσα Δεκεμβρίου του 2009 και από φέτος τον Ιανουάριο άρχισε να χαρτογραφεί τον ουρανό σε υπέρυθρα μήκη κύματος. Μέσα στις πρώτες έξι εβδομάδες των παρατηρήσεών του, σύμφωνα με το «Νιού Σάιεντιστ», ανακάλυψε 16 άγνωστους μέχρι τώρα αστεροειδείς με τροχιές πολύ κοντινές στην τροχιά του πλανήτη μας.

Από τα σώματα αυτά, πάνω από τα μισά αντανακλούν λιγότερο από το ένα δέκατο του φωτός του ήλιου, το οποίο πέφτει πάνω τους, με συνέπεια να καθίσταται δύσκολος ο εντοπισμός τους με τηλεσκόπια ορατού φωτός. Ένας από αυτούς τους αστεροειδείς είναι τόσο σκοτεινός σαν φρέσκια μαύρη άσφαλτός, αντανακλώντας λιγότερο από το 5% του ηλιακού φωτός.

Πολλά από αυτά τα σκοτεινά σώματα έχουν τροχιές με απότομη κλίση σε σχέση με την τροχιά των πλανητών του ηλιακού μας συστήματος και των περισσότερων υπόλοιπων αστεροειδών, με συνέπεια τα τηλεσκόπια που ψάχνουν για τους συνήθεις αστεροειδείς να μην «πιάνουν» αυτά τα σώματα με την διαφορετική κλίση στην τροχιά τους.
  
Ευτυχώς αυτοί οι αστεροειδείς που είναι σκοτεινοί αναφορικά με το ορατό φως, είναι αρκούντως «φωτεινοί» όσον αφορά την υπέρυθρη ακτινοβολία, καθώς απορροφούν μεγάλες ποσότητες ηλιακών ακτινών και θερμαίνονται, με αποτέλεσμα το τηλεσκόπιο WISE να τους «βλέπει».

Το νέο τροχιακό τηλεσκόπιο της NASA αναμένεται να ανακαλύψει τουλάχιστον 1.000 κοντινά στη Γη αντικείμενα, όμως –δυστυχώς- οι αστρονόμοι εκτιμούν ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα (δεκάδες χιλιάδες) τέτοια άγνωστα και εν δυνάμει επικίνδυνα σώματα με μάζα αρκετή για να προκαλέσουν φοβερή ζημιά αν πέσουν κάποτε στον πλανήτη μας.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, οι σκοτεινοί αστεροειδείς μπορεί να είναι πρώην κομήτες, από τους οποίους εξατμίστηκε προ πολλού καιρού όλος ο πάγος από την εξωτερική επιφάνειά τους, με αποτέλεσμα να μην «παράγουν» πια ουρές από σωματίδια σκόνης και πάγου.


enet.gr

Compass Table

Build a compass table and never lose track of which way is north again!

http://www.instructables.com/id/Compass-Table/


The Coolest Guy in the World 2


The Coolest Guy in the World 2

Mclaren crew members pwned by Ferrari at Barcelona 2010 ..... funny

Ferrari vs Mclaren

Every team's looking at the Ferrari double deck diffuser and see what happened for the Mclaren members... Haha.

Lady Gaga In Wonderland !!

Lady Gaga In Wonderland !!

When Wonderland is threatened by a pop-music hating Queen Of Hearts, Lady Gaga returns to her homeland to kick some evil ass... but mainly dance, sing, and weird it up.

Ιπτάμενη καρέκλα ή καρέκλα φάντασμα ( Ghost chair )

ghost chair
Καρέκλα Φάντασμα
Fade-Out Chair by Nendo


Fade-Out Chair by Nendo

Fade-Out Chair by Nendo

How Not to Use a Treadmill


Apparently, riding a bicycle on a treadmill is not really such a hot idea.

Βραχογραφίες του Παγγαίου απειλούνται από κατασκευαστική εταιρεία ... Μπουλτόζες ... Vraxografies


Για το θέμα των βραχογραφιών του Παγγαίου δημοσιεύουμε και κάποιες φωτογραφίες, άλλα και αναπαραστάσεις των βραχογραφιών που είναι όντως εντυπωσιακές.Πέραν λοιπόν του χαρταετού, υπάρχουν άπειρες ακόμα βραχογραφίες με ανθρώπους που φορούν στολή και κράνος,ιστιοφόρα πλοία, ιπτάμενα οχήματα,άλλα και οχήματα με τροχούς!!
Υπενθυμίζουμε ότι οι βραχογραφίες αυτές είναι από δεκάδων έως και εκατοντάδων χιλιάδων ετών!Σε εποχές που όπως είπαμε υποτίθεται ότι οι άνθρωποι δεν είχαν ανακαλύψει ακόμα τις πέτρες, ζούσαν σε σπηλιές και έτρωγαν ο ένας τον άλλον.Τουλάχιστον έτσι μας λένε..
Τα συμπεράσματά δικά σας.

Μπουλτόζες!
Για τις βραχογραφίες του Παγγαίου μαθαίνουμε τελευταία ότι απειλούνται από κατασκευαστική εταιρεία  όπου έχει εγκαταστήσει συνεργεία και μπουλντόζες στην περιοχή θέλοντας να την μετατρέψει σε λατομεία, με αποτέλεσμα να απειλούνται οι βραχογραφίες αυτές να μετατραπούν σε σκόνη και τσιμέντο.Λες και κατά μια σατανική σύμπτωση έχουν βάλει σκοπό να εξαφανίσουν ευρήματα και στοιχεία που όχι μόνο πηγαίνουν την γνωστή ιστορία του Ελλαδικού χώρου δεκάδες χιλιετίες πίσω,άλλα και την ίδια την ιστορία του ανθρώπου.Και το λέμε αυτό γιατί μπουλντόζες έχουν παραταχθεί και σε άλλο σημείο νομού της Μακεδονίας,  θέλοντας να ισοπεδώσουν μνημεία που αν αληθεύουν  οι πληροφορίες που έχουμε,όχι μόνο  τα μνημεία αυτά είναι σπανιότατα για τον Ελλαδικό χώρο,άλλα θα προκαλέσουν και μεγάλη εντύπωση.Προς το παρόν όλα είναι υπό έρευνα και σύντομα θα υπάρξει ενημέρωση.Μείνετε συντονισμένοι.

(Οι φωτογραφίες είναι από το βιβλίο του Γ.Βογιατζή“Οι βραχογραφίες του Παγγαίου


olympia.gr
Related Posts with Thumbnails