Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010

Ελληνίδες στα δίκτυα ευρωπαϊκού κύκλωματος πορνείας

Ελληνίδες στα δίκτυα ευρωπαϊκού κύκλωματος πορνείας

Το ενδεχόμενο τρεις Ελληνίδες που παλαιότερα είχαν σχέση με τον χώρο της σόου μπιζ να προσφέρουν αισθησιακές υπηρεσίες με ερωτικά ραντεβού που κλείνονται μέσω διαδικτύου ερευνούν οι αστυνομικοί.
Ο άνθρωπος που κινεί τα νήματα του μεγαλύτερου κυκλώματος μαστροπείας στην Ευρώπη είναι ένας Τσέχος. Εκατοντάδες πανέμορφες γυναίκες πολλές από της οποίες είναι μοντέλα δουλεύουν για αυτόν. Ωστόσο τον Τσέχο, που από κάποιους λέγεται ότι χρησιμοποιεί το κωδικό όνομα Μόνικα, δεν τον έχουν δει ποτέ.
Είναι ο αόρατος άνθρωπος. Ζει μέσα στη χλιδή. Μετακινείται από χώρα σε χώρα με το ιδιωτικό του αεροσκάφος. Από τα χέρια του περνούν καθημερινά εκατομμύρια ευρώ και οι τραπεζικοί του λογαριασμοί στους λεγόμενους φορολογικούς παραδείσους είναι αδύνατον να ελεγχθούν. Κανείς δεν ξέρει που βρίσκεται. Την εξαιρετικά κερδοφόρα επιχείρησή του την διοικεί από διάφορες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.
Από την ιστοσελίδα του κλείνονται τα ερωτικά ραντεβού σε όλη την Ευρώπη. Οι σέρβερ που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο είναι αδύνατον να εντοπιστούν. Οι πελάτες, που δεν είναι τυχαίοι, πληρώνουν εκατοντάδες ευρώ για να περάσουν λίγες ώρες με τις εντυπωσιακές νεαρές γυναίκες που δουλεύουν για λογαριασμό του και ταξιδεύουν από χώρα σε χώρα.  Η κάθε μια στην ιστοσελίδα έχει φωτογραφίες της, περιγράφει τα χαρακτηριστικά της και αναφέρει το κασέ της. Η αμοιβή της είναι ανάλογη με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του πελάτη και τις ώρες που θέλει να περάσει μαζί της.
Τα χρήματα μοιράζονται στη μέση. Τα μισά παίρνουν οι γυναίκες και τα υπόλοιπα μισά τα καταθέτουν σε τραπεζικούς λογαριασμούς του μεγάλου αφεντικού.
Οι έλληνες αστυνομικοί πριν από μερικές ημέρες συνέλαβαν στην Αθήνα και τον Πειραιά έξι εντυπωσιακές αλλοδαπές γυναίκες που βρίσκονταν σε περιοδεία στην Ελλάδα. Εμφανίστηκαν ως απαιτητικοί επιχειρηματίες που ήθελαν ροζ πάρτι και τη συντροφιά περισσότερων από μια συνοδών και έκλεισαν μαζί τους ραντεβού. Όταν οι κοπέλες άρχισαν να βγάζουν τα ρούχα τους τις συνέλαβαν, ενώ ήδη είχαν πάρει την αμοιβή τους. Τα χρήματα βέβαια ήταν προσημειωμένα.
Από τις εκατοντάδες φωτογραφίες νεαρών γυναικών με ψευδώνυμα οι αστυνομικοί προσπαθούν να διαπιστώσουν εάν υπάρχουν και ελληνίδες που δουλεύουν για λογαριασμό του Τσέχου. Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι   τρεις νεαρές γυναίκες που παλαιότερα είχαν σχέση με την ελληνική σόου μπιζ είναι πιθανόν να έχουν σχέση με το κύκλωμα μαστροπείας
 
star.gr κ madata.gr
Related Posts with Thumbnails