Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Νέος φάκελος για ελληνικούς στημένους αγώνες απο την UEFA

Νέο φάκελο – πρόκειται για τον τρίτο κατά σειρά- με αγώνες το αποτέλεσμα των οποίων, σύμφωνα με την UEFA, προκαθορίστηκε για στοιχηματικούς λόγους, έχει αποσταλεί, σύμφωνα με πληροφορίες του σημερινού Τύπου, στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ).
Στις δύο προηγούμενες υποθέσεις, οι προσυνεννοημένοι αγώνες αφορούσαν κατά κύριο λόγο στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας (περσινό και φετινό), ενώ είχαν επισημανθεί και δύο παιχνίδια της φετινής διοργάνωσης του κυπέλλου.
Ο τρίτος λοιπόν φάκελος, αφορά παιχνίδι του φετινού πρωταθλήματος της Super League, η οποία - για πρώτη φορά από τότε που η ελέγχει τις ελληνικές διοργανώσεις UEFA μέσω του συστήματος παρακολούθησης στοιχηματικής απάτης - παρουσιάζει παρόμοιο κρούσμα.
Περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο του φακέλου έδωσε το βράδυ της Δευτέρας, 8/3, ο δημοσιογράφος Φέρρυ Μπατζόγλου στην εκπομπή «Δίκη στο BlueSky», σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι ο φάκελος περιλαμβάνει συνολικά έξι παιχνίδια, τα οποία διεξήχθησαν από τον περασμένο Νοέμβριο έως και μέσα στο 2010. Από αυτά, τα πέντε παιχνίδια είναι του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής, ενώ αυτό της Super Leage διεξήχθη το τρέχον έτος.
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, αναμένεται να παραδώσει τον φάκελο στον Γ.Γ.Α., Παναγιώτη Μπιτσαξή, κι αυτός με τη σειρά του στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Πηγή: Τα Νέα
Related Posts with Thumbnails