Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

TRON : LEGACY ..... movie trailer ( +video GR sub )

http://thespotlightreport.files.wordpress.com/2009/08/tron-legacy-poster.jpg

Mία από τις πολυαναμενόμενες ταινίες της φετινής χρονιάς είναι το sequel του cult sci-fi TRON από το 1982, το TRON: LEGACY που αναμένεται στους κινηματογράφους σε high-tech 3D τον Δεκέμβριο του 2010.

Ο βραβευμένος με όσκαρ πλέον Jeff Bridges ξαναζωντανεύει τον ήρωα της πρωτότυπης ταινίας, Kevin Flynn / Clu, o οποίος ζει τα τελευταία 25 χρόνια στο ψηφιακό κόσμο του Tron, έως ότου ο 27χρονος γιος του Sam Flynn - στον ρόλο ο Garret Hedlund - διερευνώντας την εξαφάνιση του πατέρα του, εισχωρεί και αυτός στον ψηφιακό κόσμο του Tron.


Μαζί με την πιστή φίλη του Kevin, την Quorra (Olivia Wilde), πατέρας και γιος ξεκινούν ένα επικίνδυνο ταξίδι για να δραπετεύσουν από το εικαστικά μαγευτικό κυβερνο-σύμπαν που έχει πια γίνει ιδιαίτερα προηγμένο και απειλητικό.

Στον ρόλο του Alan Bradley / Tron θα εμφανιστεί και πάλι ο Bruce Boxleitner, ενώ στην ταινία θα συμπρωταγωνιστούν επίσης οι Michael Sheen, Beau Garrett και John Hurt.

Και αν το soundtrack του πρώτου TRON από τoν/την Wendy Carlos θεωρείται πλέον κλασικό, στο TRON: LEGACY, το έχουν αναλάβει οι Daft Punk - λογικό - οι οποίοι σύμφωνα με ανεπιβεβαιώτες πληροφορίες, θα εμφανιστούν και στην ταινία.


mixtape.gr
Related Posts with Thumbnails