Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Η Χαθαγουέι τα πετάει όλα ! ........." Love and Other Drugs "

Η Αν Χαθαγουέι ζεστάθηκε για τα καλά και στη νέα της πολυαναμενόμενη ταινία με τίτλο «Love and Other Drugs» είπε να πετάξει όλα της τα ρούχα και να εμφανιστεί ολόγυμνη! Αυτό αναφέρει σε forum του IMDB ένας θεατής που είχε την τύχη να δει screenings της ταινίας, όπου συμπρωταγωνιστεί και πάλι - μετά το Brokeback Mountain- με τον αγαπημένο μας Τζέικ Γκίνελχαλ.

  Η Χαθαγουέι τα πετάει όλα!

Στην εν λόγω ταινία, που σκηνοθετεί ο Εντουαρντ Ζούικ, η Χαθαγουέι υποδύεται μία γυναίκα με ελεύθερο πνεύμα που πάσχει από Πάρκινσον και πέφτει στα δίχτυα του έρωτα ενός εμπόρου ναρκωτικών, που ενσαρκώνει ο Γκίνελχαλ.

 Η Χαθαγουέι τα πετάει όλα!

Σημειώστε πως δεν είναι η πρώτη φορά που η 27χρονη Χαθαγουέι γυρίζει γυμνές σκηνές. Πρωτοξεγυμνώθηκε στο «Havoc» (ταινία που έπαιζε και στην τηλεόραση την εβδομάδα που μας πέρασε) και στη συνέχεια στο «Brokeback Mountain».
Μάλιστα στο Havoc οι σκηνές που γύρισε ήταν εξαιρετικά hardcore - βλέπε φωτό- και αλλάζουν τελείως την εικόνα της συνεσταλμένης κοπέλας που αποκτά κανείς όταν πρωτοδεί την Χαθαγουέι. Αυτή άλλωστε η αντίθεση στην προσωπικότητα της νεαρής ηθοποιού είναι που την κάνει να έχει τόσους πολλούς φανατικούς θαυμαστές!
Τα καλά νέα γι΄αυτούς λένε πως και στο «Love and Other Drugs» οι γυμνές της σκηνές θα είναι το ίδιο σκληρές!

v4.e-go.gr
Related Posts with Thumbnails