Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

sexy champions league : Στριπτίζ από μοντέλο αν βγει CL η Νάπολι !!! (+video)

http://www.tgcom.mediaset.it/bin/187.$plit/C_0_articolo_264249_immagine.jpg
Υπάρχει ένα επιπλέον κίνητρο στη Νάπολι για να ονειρεύεται την ιστορική συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ της νέας περιόδου, και αυτό το κίνητρο έχει όνομα και επώνυμο: Μαρία Μάτσα.
http://www.videocomunicazioni.com/uploads/2008/05/maria-mazza-3.jpg

Για χάρη της 31άχρονης σέξι ηθοποιού και μοντέλου έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα γκρουπ στο Facebook με αμέτρητα μέλη, όπου ζητούν να χαρίσει ένα ανεπανάληπτο στριπτίζ σε περίπτωση που οι "παρτενοπέι" εξασφαλίσουν στο τέλος της σεζόν την συμμετοχή τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, και παρότι αυτή τη στιγμή η πρωτοβουλία θεωρείται κάτι σαν "παιχνίδι" στο διαδίκτυο, η ίδια δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να γδυθεί για χάρη της ομάδας της.
http://i165.photobucket.com/albums/u51/vkr_bibin/Maria%20Mazza/Maria-Mazza_9vkr-actressblogspot.com.jpg
"Με θεωρούν κάτι σαν τη μούσα της Νάπολι, είμαι πολύ γοητευμένη. Αν θα κάνω στριπτίζ για το Τσάμπιονς Λιγκ; Είμαι ευχαριστημένη που ο ραδιοφωνικός σταθμός Radio Marte επιλέγει εμένα, ξέρω ότι είναι ένα παιχνίδι που έχει ξεκινήσει από γκρουπ στο Facebook. Θα δούμε ποιος θα κερδίσει", δήλωσε χαρακτηριστικά η "εκρηκτική" Ιταλίδα σόουγουμαν, η οποία αν προβεί σε κάτι τέτοιο θα μιμηθεί ουσιαστικά το "σόου" της Ρωμαίας Σαμπρίνας Φερίλι το 2001, όταν είχε κατακτήσει τότε το πρωτάθλημα η Ρόμα.
http://media.libero.it/c/img52/fg//04/4709/2006/6/mazza1.jpg
Αξίζει να σημειωθεί πως η Μαρία Μάτσα έγινε πριν από αρκετά χρόνια χρόνια πασίγνωστη στο ιταλικό φίλαθλο κοινό αφού ήταν σύντροφος του "καπιτάνο" της Ρόμα, Φραντσέσκο Τότι, με τους συμπατριώτες της να την έχουν αποκαλέσει μεταξύ άλλων ως "ένα εκρηκτικό μείγμα μεταξύ της Μόνικα Μπελούτσι και της Σοφία Λόρεν".



sport24.gr 
Related Posts with Thumbnails