Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

PAOK vs PAO : «Φωτιά» στο πρωτάθλημα !!!!!




Με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Πάμπλο Γκαρσία (60') και γκολ του Μουσλίμοβιτς στο 68' ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Παναθηναϊκού στην "Τούμπα" με 2-1. Ο Τζιμπρίλ Σισέ στο 64΄είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1.

"Φωτιά" στο πρωτάθλημα έβαλε ο ΠΑΟΚ με τη νίκη του επί του Παναθηναϊκού στην "Τούμπα", 7 αγωνιστικές πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας της Super League.

Με την 23η αγωνιστική να έχει πλέον ολοκληρωθεί η πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα της Super League, όπως αυτή έχει παρουσιάζεται από την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, έχει ως εξής:

1. Παναθηναϊκός 52 βαθμοί
2. Ολυμπιακός 50 βαθμοί
-. ΠΑΟΚ 50 βαθμοί
4. ΑΕΚ 39 βαθμοί
5. Άρης 35

Στα άλλα ματς της ημέρας, η ΑΕΚ επικράτησε με 1-0 του Άρη στο "ΟΑΚΑ" με γκολ του Παντελή Καφέ (47'), πετυχαίνοντας την 3η σερί νίκη της στο πρωτάθλημα. Με το "τρίποντο" κόντρα στους Θεσσαλονικείς η Ένωση έβαλε τις βάσεις για την διασφάλιση της 4η θέσης καθώς ξέφυγε με τέσσερις βαθμούς από την ομάδα του Κούπερ.

Μία ακόμα σπουδαία εκτός έδρας νίκη πήρε ο Πανθρακικός, που με δύο γκολ του Στιβ Μπέλεκ πέρασε με 2-0 από το "Αλκαζάρ" επί της ΑΕΛ. Σημαντικό "διπλό" και για τον Πανιώνιο, που νίκησε 3-2 τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες και ξέφυγε από τη ζώνη του υποβιβασμού. Μέτριο παιχνίδι στο Περιστέρι, με τον Ατρόμητο να μένει στο 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης.

Το Σάββατο, κόντρα στον Εργοτέλη ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις κακές εμφανίσεις. Ο Μπούντιμιρ ισοφάρισε στο 85' το γκολ του Τοροσίδη στο 29' και οι "ερυθρόλευκοι" άφησαν δύο πολύτιμους βαθμούς στην Κρήτη παραχωρώντας ισοπαλία με 1-1.

Νωρίτερα η αυλαία άνοιξε με την Καβάλα να κερδίζει εντός έδρας 2-1 την Ξάνθη και τον Ηρακλή να μένει στο 1-1 με τον Λεβαδειακό στο Καυτανζόγλειο.

Με δύο γκολ του Ονουάτσι, η Καβάλα πέτυχε την ανατροπή και πήρε το τρίποντο με 2-1 κόντρα στην Skoda Ξάνθη. Στο άλλο ματς, μετά από αρκετά λεπτά καθυστερήσεων και αρκετή ένταση, Ηρακλής και Λεβαδειακός μοιράστηκαν βαθμούς (1-1). 

sport24.gr

Related Posts with Thumbnails