Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

No limits 10 « Greece vs Albania »

ΣΑΒΒΑΤΟ 27 - 02 - 2010 ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ



O Παγκόσμιος Πρωταθλητής Σταμάτης Μπιτάκος, King of the Ring 2006, στο MUAY THAI, αντιμέτωπος στο ring με τον πρωταθλητή Ευρώπης από την Αλβανία, Astrit Klimenta.

Έπειτα από πολύμηνη παραμονή στα σκληροπυρηνικά camp της Ταϋλάνδης, της χώρας που γέννησε τη συναρπαστική πολεμική τέχνη του MUAY THAI, επιστρέφει ο παγκόσμιος πρωταθλητής, KING OF THE RING, στο στυλ του MUAY THAI, ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΠΙΤΑΚΟΣ, γνωστός διεθνώς ως STAM THE SHOWMAN, δυνατότερος από ποτέ για να μας συναρπάσει, αντιμετωπίζοντας τον κορυφαίο kick-boxer ASTRIT MORINA, που κάνει πρωταθλητισμό στην Γερμανία αλλά κατάγεται από την Αλβανία.

Η πρώτη ελληνική τηλεοπτική επαγγελματική διοργάνωση δυναμικών αθλημάτων, το NO LIMITS, διοργανώνεται στην Αθήνα για τρίτη φορά μέσα σε τρία χρόνια στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, 27/2/2010, υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing.

Στην Αθήνα, στο NO LIMITS 10, θα εορταστούν τα τρία χρόνια ζωής της κορυφαίας ελληνικής διοργάνωσης , που συγκαταλέγεται στις τρεις κορυφαίες της Ευρώπης και για το λόγο αυτό θα συμμετέχουν οι κορυφαίοι Έλληνες αθλητές, σε διαφορετικές κατηγορίες:

Στην κατηγορία των 79kg θα αναμετρηθούν οι κορυφαίοι Έλληνες Αλέξανδρος Σταυρόπουλος και ο Καβαλιώτης Γιάννης Σοφοκλέους.

Στην κατηγορία των 70 kg ο Θεσσαλονικιός Βασίλης Κακαρίκος, με μεγάλη διεθνή καριέρα θα αντιμετωπίσει τον Στάθη Μπένωφ. Τα δύο μεγαλύτερα ονόματα της κατηγορίας, για πρώτη φορά βρίσκονται αντίπαλοι σε έναν αγώνα που αναμενόταν για πολλά χρόνια στην κοινωνία των δυναμικών αθλημάτων.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα γίνει διεκδίκηση τίτλου της μοναδικής αναγνωρισμένης διεθνώς ομοσπονδίας της WAKO.

Την ίδια νύχτα θα αγωνιστούν οι τέσσερις καλύτεροι Έλληνες στην κατηγορία των 70-71 kg για να κριθεί ο ένας κάτοχος της ζώνης:

Ο Αθηναίος Σταύρος Εξακουστίδης εναντίον του Θεσσαλονικιού Φλοριάν Μάρκου και ο Χαλκιδαίος Μελέτης Κακουμπάβας θα αντιμετωπίσει το Θεσσαλονικιό Νίκο Παπαδημητρίου.

Οι δύο νικητές των προκριματικών θα αναμετρηθούν στον τελικό της βραδιάς για να προκύψει ο κάτοχος του τίτλου της WAKO.

Και δεν θα μπορούσε να λείψει ο κορυφαίος Έλληνας MMA fighter Νίκος Σοκόλης που θα αγωνιστεί εναντίον Βούλγαρου πρωταθλητή, Lubomir Gedjev.

Ειδικά εφέ, εντυπωσιακές video προβολές, επιδείξεις άλλων πολεμικών τεχνών, οι καταξιωμένοι HIP - HOP artist ΑΡΤΕΜΗΣ ΕΥΘΥΜΗΣ, TNS και BO, χορευτικά, πολλές εκπλήξεις και μουσικές από τον γνωστό dj CHRIS CHILD, θα πλαισιώσουν το αγωνιστικό κομμάτι και θα δώσουν μια ακόμα αξέχαστη βραδιά στους θεατές και φαν του NO LIMITS.

Το NO LIMITS δημιουργήθηκε το 2006 και έκτοτε έχουν γίνει εννιά διοργανώσεις σε Αθήνα, Κύπρο, Ηράκλειο, Χανιά ,Γιάννενα, Θεσσαλονίκη και Καβάλα, όπου συμμετέχουν οι μεγαλύτεροι Έλληνες αθλητές, καθώς και αθλητές από το εξωτερικό, προκειμένου να αγωνιστούν στο στυλ του kick boxing, muay thai, mma.

Τεράστια ήταν η επιτυχία που σημειώθηκε στο Παλέ Ντε Σπορ, στο NO LIMITS 7, πριν τρεις μήνες παρουσία 6.000 θεατών, ενώ συνεπαρμένοι έφυγαν οι θεατές από το NO LIMITS 8 πριν δύο μήνες, που για πρώτη φορά στην Ευρώπη είχαν την ευκαιρία να δουν επαγγελματικούς αγώνες μέσα σε Κάστρο(Φρούριο Καβάλας).

Η διοργάνωση που μεταδίδεται μαγνητοσκοπημένα, από τα αθλητικά κανάλια της NOVA, είναι εξωτερική παραγωγή, δημιουργός της οποίας είναι η δημοσιογράφος και παραγωγός Giorgia Bitakou (μοναδική γυναίκα διοργανώτρια αγώνων δυναμικών αθλημάτων στον κόσμο).

Στόχος είναι να προωθηθεί ο χώρος των δυναμικών αθλημάτων και να δικαιωθούν οι μεγάλοι Έλληνες πρωταθλητές.

Παρουσιάζει ο γνωστός ηθοποιός ΣΤΗΒ ΝΤΟΥΖΟΣ.

No Limits ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ!

NO LIMITS 10 ‘’ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ’’
ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ
27/02/2010
ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: 15 ΕΥΡΩ
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21:00
ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ : 19:00
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: TICKETHOUSE.GR - ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 42
KAI TICKETPRO.GR
Related Posts with Thumbnails