Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Πορνό dvd της Τζούλιας στα περίπτερα ! dvd tzoulia aleksadratou

 
 
Αν σήμερα πας στον περιπτερά σου για τσιγάρα κι έχει τα ρολά κατεβασμένα, όχι δεν συνεχίζει την απεργία. Έκλεισε το μαγαζί γιατί ο άνθρωπος σήμερα έκανε μεγάλη κονόμα. Πούλησε το ερωτικό dvd της Τζούλιας Αλεξανδράτου (προς 20 ευρώ), για το οποίο ο κόσμος έκανε ουρά για να το αγοράσει. Ή πήγε να ρωτήσει αν το πουλάνε. Ο δικός μου γιατί είναι πολύ πίσω, μου λες; Στα ραδιόφωνα γίνεται ένας χαμός, όπου βγαίνει κόσμος που λέει ότι «ναι, αγόρασα το dvd της Τζουλιας».

Και όπως λένε, μόνο soft δεν είναι. Αλλά δεν μπορώ να έχω άποψη. Αν είμαι από τους τυχερούς και το δουν, θα σε ενημερώσω. Κι ενώ γίνεται ο χαμός και όλοι ψάχνουν σαν τρελοί για μία κόπια, η Τζούλια δηλώνει στην Espresso άγνοια και ότι αυτό κυκλοφορεί χωρίς την έγκριση της. Μάλιστα, όπως λέει στενός συνεργάτης της οι ίδιοι βρίσκονται στην Αθήνα και δεν ξέρουν τίποτε. Μάλιστα, πέφτουν από τα σύννεφα. Για τέτοια έκπληξη μιλάμε, ενώ δεν αποκλείουν να πρόκειται για φάρσα ή εκβιασμό.

Τώρα, εκβιασμό δεν το λες. Από τη στιγμή που η κυκλοφορία του γίνεται μέσω γνωστής εταιρείας παραγωγής αισθησιακών ταινιών, η οποία υποστηρίζει ότι όλα γίνονται νόμιμα. Η Τζούλια ακόμη δεν έχει μιλήσει. Θέλει πρώτα να δει το βίντεο και μετά θα το κάνει. Ε να θυμηθεί και ποιο βίντεο είναι αυτό. Γιατί σου λέει ο συνεργάτης της, ότι μπορεί κάποιος από τους πρώην της να την εκβιάζει τώρα. Βλέπω τη γιαγιά Τζούλιας να παθαίνει απανωτά εγκεφαλικά. Μα με όλους τους πρώην η εγγονή γύριζε βιντεάκια; Τόσο ψώνιο για την κάμερα; Και στην τελική, πόσους πρώην έχει η Τζούλια; Για να ξέρουμε, αν τα καυτά ερωτικά βίντεο της ξεπεράσουν σε αριθμό την «Μεγάλη των μπάτσων σχολή».

Όσο για το περιεχόμενο του dvd; Όσοι το έχουν δει, λένε ότι πρόκειται για ένα πορνό. Καλογυρισμένο, με τον σωστό τον φωτισμό του και την Τζούλια πιο όμορφη από ποτέ, να τα δίνει όλα στο ρόλο. Και να έχει το νου της στην κάμερα. Το πρόσωπο του παρτενέρ της (που είναι και προικισμένος, όπως λένε) δεν φαίνεται. Εξάλλου, σε αυτό το dvd πρωταγωνίστρια είναι μόνο μία... η Τζούλια! Α κι ένα μπουκάλι σαμπάνια.
loipon.gr

Related Posts with Thumbnails