Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

football greece : Κοντά στην πρόκριση η Εθνική Ελπίδων



«Αγκαλιά» με την πρόκριση στα πλέι οφ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2011 βρίσκεται από η Εθνική ομάδα των ελπίδων, καθώς πέτυχε μεγάλη νίκη επί της Αγγλίας στο Ντονκάστερ με 2-1.Πλέον, η Εθνική ελπίδων θέλει μόνο ένα βαθμό στο τελευταίο ματς που θα δώσει με την ΠΓΔΜ (εκτός), στις 4 Σεπτεμβρίου 2010, για να «σφραγίσει» την πρώτη θέση του 9ου ομίλου.
Τα γκολ της Εθνικής πέτυχαν ο Κυριάκος Παπαδόπουλος στο 28’ και ο Γιάννης Παπαδόπουλος στο 49’, ενώ για τους Άγγλους μείωσε στο 80’ ο Ντελφουνέσο.
Το σκορ για την Ελλάδα άνοιξε στο 28΄ ο Κυριάκος Παπαδόπουλος μετά από κόρνερ του συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, Γιάννη Παπαδόπουλου.
Ο τελευταίος, στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, και συγκεκριμένα στο 49΄, έβαλε μπροστά την Εθνική με 2-0 και το μόνο που κατάφεραν οι Άγγλοι ήταν να μειώσουν δέκα λεπτά πριν το τέλος με τον Ντελφουνέσο. 

Διαιτητής: Μάριο Στραχόνια 

Κίτρινες: Αργυρίου, Κατσικογιάννης 

Οι συνθέσεις:
ΑΓΓΛΙΑ: Λόουτς, Γουόκερ, Μπέρτραντ, Μουάμπα (54΄ Στάριτζ), Ρίτσαρντς, Σμόλινγκ (74΄ Ντελφουνέσο), Γουίλσερ, Κάτερμολ, Κάρολ, Ρόντγουελ, Κλέβερλι (87΄ Γκόσλινγκ) 

ΕΛΛΑΔΑ: Γιακουμής, Αργυρίου, Σκόνδρας, Κ. Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Κουτσιανικούλης (62΄ Κατσικογιάννης), Γ. Παπαδόπουλος, Μήτρογλου (72΄ Παπάζογλου), Δημούτσος, Γιάντσης (78΄ Γκέντσογλου) 

ANT1
Related Posts with Thumbnails